Coco Gauff – Elina Svitolina ponturi pariuri 07.01.2024

Scris de adrian198106/01/2024

Turneul feminin de la Auckland este aproape gata iar in finala se vor intalni Coco Gauff, americanca care ocupa locul 3 in lume si Elina Svitolina jucatoarea din Ucraina care este intr-o continua ascensiune de cand a revenit in circuit. Meciul este programat de la ora 06:00 (ora Romaniei) si va fi in direct pe unul din canalele Digi Sport.

Coco Gauff

  • Gauff a incheiat sezonul trecut pe locul 3, sezon care a fost cu siguranta cel mai bun din cariera si in care a castigat 4 tutluri pe hard, inclusiv US Openul.
  • Americanca este si detinatoarea trofeului la acest turneu si inclusiv pentru acest lucru a fost principala favorita la inceperea acestei editii.
  • Nu numai ca si-a onorat cu succes acest statut dar Coco a facut un turneu perfect jucat la un nivel foarte bun, greu de atins de adversarele sale.
  • Asta a facut ca toate cele 4 meciuri ale sale sa le castige cu 2-0 la seturi si la diferente mari de game-uri, 8 seturi scurte castigate in minim de timp.

Elina Svitolina

  • Svitolina a revenit anul trecut in circuit dupa o pauza lunga in care s-a dedicat familiei si a facut-o cu succes castigand in 2023 si un titlu, pe zgura la Strasbourg.
  • Sezonul 2024 l-a inceput de pe pozitia 24 in clasamentul WTA, o pozitie buna care-i permite sa fie pe tabloul principal la toate turneele la care participa.
  • Evolutia Elinei la Auckland a fost una buna desi doua din cele 4 meciuri jucate le-a castigat in setul decisiv dupa o lupta grea.
  • Emma Raducanu si Wang i-au castigat Svitolinei primul set dar ucrinianca a aratat putere de caracter si a revenit de fiecare data jucand din ce in ce mai bine.

Intalniri directe

Statistica consemneaza o singura intalnire directa intre cele doua, in anul 2021 la Australian Open, atunci s-a impus Svitolina cu un scurt 6-4, 6-3.

Cote pariuri

Agentiile de pariuri o vad pe Gauff mare favorita cu o cota de 1.22 in timp ce un succes surpriza reusit de Svitolina poate fi pariat la cota de 4.50.

Coco Gauff – Elina Svitolina ponturi pariuri

Svitolina a jucat bine toata saptamana, are si avantajul victoriei din singurul meci direct din 2021 dar Gauff a crescut mult de atunci, in 2023 s-a maturizat efectiv si a devenit o jucatoare de top.

Serviciul o ajuta mult pe americanca, mai cu seama primul serviciu care atunci cand intra aduce punctul in proportie mare de tot. A avut 72% cu Liu in primul si cel mai greu meci al sau din turneu, 85% cu Fruhvirtova, 72% cu Gracheva si 93% cu Navarro.

Nu pot anticipa cum va evolua scorul, e posbil ca Svitolina sa faca o figura frumoasa, poate chiar sa castige un set dar sunt sigur ca atunci cand va pune primul serviciu in teren Gauff va castiga de cele mai multe ori punctele.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Coco Gauff – Elina Svitolina
Pronostic: 
Gauff peste 71.5% puncte castigate din primul serviciu
Cota: 
1.85 @

Coco Gauff – Elina Svitolina ponturi pariuri

Sunt suficiente motive sa credem ca Gauff se va impune maine dimineata. E cea mai in forma jucatoare a ultimelor 6 luni, n-a cedat mai mult de 6 game-uri pana acum la Auckland, iar Svitolina a cerut medical time-out inainte de setul 3 al ultimelor doua meciuri.

Ucrainianca a inceput mai slab cu Wang cedand primul set pe greseli tactice, deschizandu-i unghiurile adversarei, ca apoi sa joace cu precadere centrul terenului, acolo unde a observat ca asiatica are reale probleme in a gasi lungimea potrivita in majoritatea punctelor. Elina ramane totusi o jucatoare redutabila in ultimul act al competitiei, prea putine finale pierdute de aceasta.

In conditiile in care h2h e 1-0 pentru Svitolina, meci jucat in Australia in urma cu 3 ani, consider ca aceste cote sunt exagerate si putem ciupi si noi ceva cu un posibil set decisiv.
sleepwalkR
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Coco Gauff – Elina Svitolina
Pronostic: 
Svitolina minim un set
Cota: 
2.15 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
21 din 32
PROCENTAJ
66%
UNITĂȚI
+626
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: