Genoa – Lazio ponturi pariuri 19.04.2024

Scris de CaraCiprian18/04/2024
1
2.90
X
3.20
2
2.65
Genoa
Lazio
COTA PONT
2.90

Genoa – Lazio este unul dintre meciurile care vor conta pentru etapa a 33-a din Serie A, programat sa inceapa vineri seara, de la ora 19.30 si va putea fi urmărit pe canalele Prima Sport. Echipa din capitala Italiei incearca sa revina pe locurile care duc in competitiile europene.

Genoa

  • Este pe locul 12 in Serie A, dupa 32 de etape, cu 39 de puncte (golaveraj 35-39). A castigat 5 din cele 15 jucate acasa pana acum si a mai inregistrat 6 egaluri si 4 infrangeri pe teren propriu. Golgheterul echipei este Albert Gudmundsson (13 goluri), iar Morten Frendrup a reusit cele mai multe pase decisive (4).
  • Este neinvinsa in ultimele 4 etape. Sunt 3 rezultate de egalitate si o victorie cu Verona, in deplasare. A fost si egala lui Juventus, in meciul care s-a desfasurat la Torino.
  • Malinovsky, Vitinha si Matturro sunt indisponibili din pricina unor motive medicale. 

Lazio

  • Este pe locul 7 in Serie A, dupa 32 de etape, cu 49 de puncte (golaveraj 41-35). In cele 16 meciuri jucate in deplasare pana acum a inregistrat 7 victorii, o remiza si 8 infrangeri. ,,Lazialii" sa castige aceasta partida pare sa fie unul dintre cele mai bune pronosticuri fotbal maine. 
  • Este cu gandul la meciul din returul semifinalei Cupei Italiei. Va juca pe teren propriu, cu Juventus. Calificarea in ultimul act s-a indepartat dupa infrangerea din meciul tur, scor 0-2.
  • Immobile, Pellegrini si Provedel nu vor fi pe teren pentru meciul cu Genoa, cu totii accidentati. Romagnoli si Zaccagni sunt incerti. 

Intalniri directe

Va fi al 3 lea meci direct dintre cele 2 echipe in stagiunea 2023-2024. Turul a contat pentru a 2 etapa din Serie A, iar Genoa s-a impus la Roma cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost reusit de Retegui dupa aproximativ un sfert de ora de la fluierul de start.

Echipe probabile

genoa

19:30

lazio

Martinez

De Winter

Bani

Vasquez

Sabelli

Frendrup

Badelj

Gudmundsson

Martin

Messias

Ekuban

echipament bzc

Mandas

Marusic

Patric

Casale

Gila

Anderson

Vecino

Kamada

Lazzari

Luis Alberto

Castellanos

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Genoa Peste 4,5 cornere ne ofera o cota de 1.70.

Castellanos sa inscrie oricand are cota de 3.80.

Genoa – Lazio ponturi pariuri

De la venirea lui Igor Tudor, ,,lazialii” au castigat 3 partide in Serie A, dar l-au pierdut pe cel mai important, derby-ul cu Roma. In privinta meciului de la Genova, capitolinii au avantajul de a fi avut 3 zile in plus de odihna, pentru ca au jucat vinerea trecuta cu Salernitana, iar echipa lui Gilardino a jucat luni la Forența.

In mod normal, Lazio ar trebuie sa marcheze macar o data, insa Genoa este o echipa buna pe teren propriu si cred ca va inscrie si ea.

Genoa este neinvinsa de 4 etape si va avea un final de sezon linistit, fara nicio grija privind retrogradarea, in timp ce Lazio spera sa-si salveze stagiunea cu o calificare in cupele europene, fie si doar in Conference League.

Mizez pe faptul ca Lazio nu va pierde partida si va avea cel putin 3 cornere, iar in meci vom avea cel putin 2 goluri. In plus cred ca vor fi minim 6 cornere, insa cu siguranta nu se va trece de pragul de 14 cornere.
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Genoa – Lazio
Pronostic: 
Bet builder: Lazio castiga sau face egal & va avea Peste 2,5 cornere. Peste 1,5 goluri, Peste 5,5 cornere & Sub 14,5 cornere in meci.
Cota: 
2.90 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
0 din 0
PROCENTAJ
UNITĂȚI
+0
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: