Granada – Osasuna ponturi pariuri 23.01.2022

Scris de Radu Oprea22/01/2022
1
2.50
X
3.20
2
2.80
Granada
Osasuna
COTA PONT
1.50

Ziua de duminica din La Liga incepe cu meciul dintre Granada si Osasuna. El are loc pe Estadio Nuevo Los Carmenes si va fi arbitrat de Santiago Jaime Latre. Am analizat cele doua formatii si la final iti voi oferi un pronostic.

Granada

  • Cred ca este nemultumita cu locul in clasament, ea fiind pe 14 cu 24 de puncte dupa 21 de runde parcurse. A inscris in 4 din ultimele 5 confruntari, insa doar intr-una dintre ele nu a incasat cel putin un gol.
  • Vine dupa o infrangere, 2-4 la Getafe, dar inainte de asta avusese 2 victorii si 2 rezultate de egalitate. Pe teren propriu a pierdut doar cu Real Madrid in precedentele 7 dispute, iar pe 4 dintre ele le-a castigat.
  • Neyder Lozano si Santiago Arias sunt accidentati si de aceea nu vor putea fi pe gazon. Ruben Rochina este si el incert din acelasi motiv. Jorge Molina va fi insa titular si la GetsBet este favorit sa isi treaca numele pe tabela.

Osasuna

  • Nici ea nu sta extraordinar pentru ca este pe pozitia a 13-a cu 25 de puncte adunate in 21 de etape. Nu a marcat in 3 din ultimele 4 meciuri si doar intr-unul din precedentele 7 nu a primit gol.
  • Are 4 infrangeri in ultimele 5 partide si forma ei ma face sa spun ca pariul zilei este putin mai jos. In precedentele 3 deplasari a fost invinsa si toate aceste esecuri au fost la zero, asadar sufera si pe teren strain.
  • Pe lista celor anuntati ca fiind indisponibili se afla Jesus Areso si Aridane Hernandez, ambii fiind accidentati. Nici Unai Garcia nu va putea evolua pentru ca a iesit pozitiv la testul COVID-19 si este in izolare.

Intalniri directe

Osasuna are o singura victorie in precedentele 5 astfel de dueluri. A obtinut-o penultima oara cand a fost gazda, scor 3-1. Inainte de asta au fost 3 succese ale Granadei, 2 fiind acasa, cu 2-0 si 1-0. In acest campionat au remizat dupa un 1-1. 

Echipe probabile

granada

15:00

osasuna

L. Maximiano

C. Neva

Torrente

V. Diaz

Quini

Gonalons

L. Milla

A. Puertas

D. Machis

J. Molina

L. J. Suarez

echipament bzc

S. Herrera

Cote

J. Cruz

D. Garcia

N. Vidal

Moncoyalo

L. Torro

K. Barja

R. Garcia

K. Garcia

Budimir

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Gasesti o cota de 1.80 la Gets Bet pentru peste 8,5 cornere.
La acest operator ai o cota de 2.05 pentru gol pana in minutul 30.

Granada – Osasuna ponturi pariuri

Granada este intr-o forma mai buna decat adversara ei si de aceea ma astept sa aiba o prestatie de calitate. Dispune de avantajul terenului propriu si jucatorii cunosc foarte bine reperele de pe Estadio Nuevo Los Carmenes.

Ea are mare nevoie de puncte pentru ca se afla destul de jos in clasament. Darwin Machis, Jorge Molina si Luis Javier Suarez pot face diferenta lejer. In 3 din ultimele 5 partide a inscris pana in minutul 80.

Osasuna are dificultati pe faza defensiva in momentul de fata si nu cred ca a rezolvat aceasta problema. Are 4 infrangeri in precedentele 5 dispute si atmosfera din vestiar este afectata. A primit gol in primele 79 de minute in 3 din ultimele 4 dueluri.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Granada – Osasuna
Pronostic: 
Granada inscrie pana in minutul 80
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
19 din 34
PROCENTAJ
56%
UNITĂȚI
+900
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: