Simona Halep – Paola Badosa ponturi pariuri 19.03.2024

Scris de sleepwalkR19/03/2024
1
1.80
X
0.00
2
2.03
Simona Halep
Paola Badosa
COTA PONT
2.02

Doua foste campioane la Indian Wells se intalnesc in primul tur la Miami, intr-un meci in care e greu de preconizat un rezultat clar.

Primul meci pentru Halep dupa ridicarea suspendarii va putea fi urmarit incepand cu ora 22:30 pe canalele Digisport si Prima sport.

Simona Halep

  • Cea mai mare incercare a carierei s-a terminat, castigandu-si la TAS dreptul de a reveni pe teren intr-un moment in care sezonul ar trebui sa o avantajeze, avand in vedere ca urmeaza zgura.
  • Pata pe cariera Simonei ramane, alegerile de dupa perioada Cahill aducand-o unde e acum si fortand-o sa o ia de la capat pentru a demonstra hashtag-ul care a umblat in ultimele zile pe retelele de socializare, #contaminatedwithintegrity.

Paola Badosa

  • Dupa perioada buna din pandemie, pentru Badosa au urmat doua sezoane de uitat, fiind macinata de accidentari
  • Au contat si lucrurile din viata personala, nici Tsitsipas nereusind sa straluceasca in ultimul an.
  • Revenita in Australia dupa ce disputase abia in vara ultimul turneu, a reusit un tur 3 la Melbourne fiind invinsa de o Anisimova in mare forma.
  • Au urmat retrageri la Hua Hin si Dubai, fiind nevoita sa sara peste Indian Wells.

Intalniri directe

2-0 pentru Simona h2h, romanca impunandu-se la Madrid si Wimbledon in urma cu 2 ani cand il avea alaturi pe Mouratoglou.

Cote pariuri

Bookmakerii au deschis acest meci cu Badosa usor favorita, pentru ca pariorii sa inverseze cotele pe parcurs, astfel ca o gasim pe Halep undeva putin peste 1.80, in timp ce iberica e sarita de 2.00.

Simona Halep – Paola Badosa ponturi pariuri

Usor de preconizat faptul ca pentru Simona e un turneu de incalzire, in care cel mai important in momentul asta e sa-si recapete increderea si sa se bucure de revenire.

S-a dus la Miami pentru sansa de a se intalni cu sponsorii care au sustinut-o pe toata durata procesului si pentru a se reobisnui cu ceea ce ofera un turneu la acest nivel.

Nu stiu cat de mult sau serios s-a antrenat in ultima vreme pentru ca nu e usor sa-ti pese de asa ceva intr-o perioada in care incerci sa-ti demonstrezi nevinovatia.

In orice caz, momentan e fara o echipa profesionista, avandu-l alaturi doar pe Joao Monteiro, alaturi de care s-a antrenat la Dubai in ultima perioada.

E o sansa buna pentru ambele jucatoare de a strange ceva puncte pentru ca in turul 2 ar fi asteptat Sabalenka. Dupa pierderea tatalui, Aryna l-a pierdut ieri si pe prietenul care era alaturi de ea de mai bine de 2 ani,

Chiar daca fizic nu sta pe roze, consider ca Badosa poate face un prim set mai bun decat o Simona in degringolata in perioada asta si care, probabil, se axeaza mai mult pe ceea ce va urma pentru ea, adica revenirea in FED Cup si gasirea unei echipe pe care s-o aiba alaturi o perioada mai lunga de timp.
sleepwalkR
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Simona Halep – Paola Badosa
Pronostic: 
Badosa primul set
Cota: 
2.02 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
34 din 66
PROCENTAJ
52%
UNITĂȚI
+689
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: