Ponturi handbal 02.05.2024

Scris de Florin198102/05/2024

Gloria Bistrita si Dunarea Braila se infrunta azi in Liga Florilor, un meci extrem de important in varful clasamentului. In sferturile de finala Champions League Men, THW Kiel incearca o revenire spectaculoasa dupa ce a pierdut destul de clar pe terenul lui Montpellier.

Gloria Bistrita – Dunarea Braila ponturi pariuri

Gloria Bistrita are parte de un sezon fantastic prin prisma rezultatelor obtinute, dar tinand cont pe strategia transferurilor si de faptul ca are pe banca tehnica un antrenor foarte bun, nu este nimic surprinzator.

Ardelencele inca spera sa prinda locul secund in Liga Florilor, duc o lupta la distanta cu Rapid care insa teoretic are un program ceva mai lejer.

Dunarea la randul sau face un sezon bun, calificandu-se in Final Four European League, cel mai probabil in Liga Florilor va termina pe 4, mai ales daca va pierde acest meci.

O partida echilibrata la prima vedere, dar Bistrita a demonstrat pana acum mai multa omogenitate, este mai prezenta in joc, ine rganizata defensiv pe stilul antrenorului sau.

Va conta foarte mult si sprijinul publicului care va veni in numar foarte mare a isi sustina favoritele, pana acum fiind multimit de acestea care au 12 victorii acasa si o remiza in ultimele 13 partide.
Florin1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Gloria Bistrita – Dunarea Braila
Pronostic: 
victorie Gloria Bistrita handicap – 1.5 goluri
Cota: 
1.63 @

SCM Craiova – Magura Cisnadiei ponturi pariuri

SCM Craiova a facut un retur mai mult decat dezamagitor, mai ales dupa despartirea de antrenorul Bogdan Burcea, dar azi are nevoie de victorie pentru a-si securiza locul 6 in clasament.

Pentru oltence urmeaza un program destul de dificil, vor intalni in ultimele 4 etape CSM Bucuresti si Rapid, ultima avand mare nevoie de puncte pentru lupta la pozitia secunda din Liga Florilor.

Magura Cisnadiei are o serie de 3 victorii in Polivalenta din Cetatea Baniei, moralul sau este unul bun, dar trupa lui Alexandru Webber nu a excelat sezonul actual in deplasare.

Mizez pe un succes al gazdelor, care in primul rand au o forta de atac mult superioara sibiencelor, nu trebuie uitat Craiova are 4 jucatoare in primele 10 marcatoare ale acestui campionat.
Florin1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
SCM Craiova – Magura Cisnadiei
Pronostic: 
victorie SCM Craiova
Cota: 
1.95 @

Kiel – Montpellier ponturi pariuri

Meci de cosmar facut de zebre in mansa tur, infrangere la 9 goluri avans dupa ce plecau din postura de echipa favorita in ciuda dezavantajului terenului.

Montpellier in schimb a evoluat perfect, cel mai bun joc al trupei pregatite de Patrice Canayer din acest sezon, este greu de crezut ca se pot ridica la acelasi nivel de doua ori intr-o saptamana.

Kiel a castigat grupa din care a facut parte fara mult efort si se parea ca va merge in Final Four, se vede nevoita sa incerce acum imposibilul, dar va da totul pe teren.

Cu o sala arhiplina in spate si o atmosfera sufocanta creata de fanii sai, Kiel va avea o prestatie la inaltime, chiar daca nu va castiga la 10 goluri, se impune la o diferenta destul de clara.
Florin1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Kiel – Montpellier
Pronostic: 
victorie Kiel handicap – 3.5 goluri
Cota: 
1.95 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 32
PROCENTAJ
56%
UNITĂȚI
+890
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: