Ponturi handbal 05.05.2024

Scris de Florin198104/05/2024

Azi se disputa mansa retur in ultimele doua partide din sferturile de finala Champions League, Odense spera sa intoarca rezultatul din meciul tur, in timp ce Esbjerg este de asteptat sa faca spectacol acasa contra lui Ferencvaros.

Odense – Bietigheim ponturi pariuri

Nordicele au pierdut meciul tur in mod surprinzator, dar nu este o diferenta ce nu poate fi remontata pe terenul propriu, acolo unde rezultatele au fost foarte bune in acest sezon.

Cele doua formatii s-au intalnit si in faza grupelor, Odense a castigat ambele jocuri, pe teren propriu chiar si-a distrus efectiv adversara, scor 42-29.

In turul precedent campioana Germaniei a trecut de o alta formatie daneza, Herning Ikast, a castigat acasa si a scos o remiza 31-31 in deplasare, defensiva sa nu a functionat deloc bine, ii va fi dificil sa reziste daca nu va reorganiza acest compartiment.

Odense porneste ca mare favorita la calificare in ciuda dezavantajului meciului tur, Ole Gjekstad este un antrenor de mare calitate care are la dispozitie un lot foarte valoros.

Pentru Bietigheim va fi foarte dificil sa repete prestatia buna din meciul trecut, defensiva sa va fi supusa unui asediu continuu intr-un ritm infernal, este greu de crezut ca va rezista mai mult de o repriza.
Florin1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Odense – Bietigheim
Pronostic: 
victorie Odense handicap – 4.5 goluri
Cota: 
2.00 @

Esbjerg – Ferencvaros ponturi pariuri

In meciul tur Esbjerg a jucat la siguranta fara a-si asuma riscuri, avea nevoie sa castige pentru a nu oferi un eventual avantaj adversarei sale.

Ferencvaros a furnizat o mare surpriza sezonul trecut in aceasta faza a competitiei eliminand-o pe Metz dupa ce pierduse acasa la 6 goluri, cu siguranta nordicele nu vor sa repete istoria.

In plus gazdele au de luat o revansa categorica in fata formatiei care editia trecuta a castigat meciul din semifinale, Esbjerg are toate atuurile de partea sa.

Cu o linie de 9 metri din care fac parte Henny Reistad si Nora Mork, doua dintre primele 10 marcatorare ale competitiei, prima are 86 de reusite, iar a doua 87, Esbjerg va face un meci mare pe faza de atac.


Trupa pregatita de Jesper Jensen are peste 32 de reusite in 12 din anterioarele 14 partide de acasa, el mai probabil va depasi acest barem si in infruntarea cu Ferencvaros.
Florin1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Esbjerg – Ferencvaros
Pronostic: 
Esbjerg inscrie peste 30.5 goluri
Cota: 
1.88 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
19 din 34
PROCENTAJ
56%
UNITĂȚI
+900
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: