Ponturi hochei 20.11.2022

Scris de Andrei Cinculescu20/11/2022

Ponturi pariuri hochei 20.11.2022 – LIsta de recomandări de astăzi este alcătuită din 3 pronosticuri hochei. În cazul în care reușesc să extrag și alte bet-uri, revin cu o actualizare. Mult succes!

Ponturi pariuri hochei 20 Noiembrie 2022

Trinec – Mountfield HK ponturi pariuri

Prima selecție din listă vine de pe WERK Arena, acolo unde Trinec urmează să primească vizita celor de la Mountfiled. Am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri înscrise de vizitatori.

Trinec prezintă una dintre cele mai bune apărări din Extraligă, reușind să limiteze adversarii la puțin peste 2,20 goluri marcate. Astăzi nu se pot baza totuși pe 6 jucători de bază, 4 dintre ei fiind de profil defensiv.

De cealaltă parte, Mountfiled se descurcă foarte bine în ofensivă, înregistrând o medie de peste 2,70 goluri înscrise pe partidă. Ar trebui să profite fără probleme de indisponibilitățile întâlnite în tabăra gazdelor.
Trinec – Mountfield HK
Pronostic: 
Peste 1,5 goluri Mountfield HK (Timp regulamentar)
Cota: 
1.52 @

Michalovce – Dukla Trencin ponturi pariuri

Aici am să merg în schimb pe linia de peste 4,5 goluri marcate. Avem în față două formații ce practică un hochei foarte ofensiv. Michalovce deține o medie de 2,65 goluri înscrise per meci.

Dukla Trencin reușește în schimb să completeze cu o medie de 2,70 pucuri marcate. În ceea ce privește eficiența din zonele defensive, cele două dețin împreună o medie de 5,60 pucuri cedate.

Istoricul recent ne indică de asemenea faptul că selecția propusă are șanse mari de reușită. În 6 din ultimele 8 confruntări susținute de fiecare, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori.
Michalovce – Dukla Trencin
Pronostic: 
Peste 4,5 goluri (Timp regulamentar)
Cota: 
1.50 @

Columbus Blue Jackets – Florida Panthers ponturi pariuri

Facem o vizită și pe Nationwide Arena, acolo unde avem programată confruntarea dintre Columbus Blue Jackets-Florida Panthers. Am să merg pe linia de peste 5,5 goluri marcate.

Columbus deține o medie de 3,10 goluri înscrise per meci, în timp ce zona defensivă este surprinsă în peste 4,20 rânduri. De cealaltă parte, Florida Panthers are și ea o medie de circa 3,40 pucuri înscrise.

Apărarea nu prezintă o eficiență foarte ridicată, cedând minim 3,20 goluri per meci. În 8 din ultimele 9 întâlniri directe, selecția propusă a fost câștigătoare. Mă aștept la un scenariu similar.
Columbus Blue Jackets – Florida Panthers
Pronostic: 
Peste 5,5 goluri (Timp regulamentar)
Cota: 
1.50 @

Toronto Marlies – Abbotsford Canucks ponturi pariuri

Facem o vizită și în hocheiul din AHL, acolo unde mi-au atras atenția două confruntări. Prefațăm mai întâi disputa dintre Toronto Marlies-Abbotsford Canucks. Am să merg pe linia de peste 1,5 goluri înscrise de gazde.

Toronto se află pe prima poziție în Divizia de Nord, având un total de 21 de puncte acumulate. Au un compartiment ofensiv foarte solid, înregistrând o medie de peste 3,60 goluri înscrise pe partidă.

Abbotsford are în schimb o zonă defensivă mediocră, cedând cel puțin 3,70 pucuri per meci. Au permis minim 3 goluri în 4 din ultimele 5 confruntări susținute. Selecția propusă a fost win și în 4 dintre cele 5 întâlniri directe de până acum.
Toronto Marlies – Abbotsford Canucks
Pronostic: 
Peste 2,5 goluri Toronto Marlies (Timp regulamentar)
Cota: 
1.53 @

Hershey Bears – Hartford Wolf Pack ponturi pariuri

Ultima selecție din listă vine de pe Giant Center, acolo unde avem programată confruntarea dintre Hershey Bears – Hartford Wolf Pack. Am să merg și aici tot pe linia de peste 2,5 goluri înscrise de gazde.

Urșii dețin o zonă ofensivă destul de bună, înregistrând până acum o medie de puțin peste 2,90 goluri înscrise pe partidă. Au punctat de minim 3 ori în 4 din ultimele 6 dueluri susținute.

De cealaltă parte, Hartford are o zonă defensivă foarte slabă, cedând minim 3,60 pucuri per meci. Au permis 3 goluri în 9 din ultimele 14 jocuri. În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără probleme.
Hershey Bears – Hartford Wolf Pack
Pronostic: 
Peste 2,5 goluri Hershey Bears (Timp regulamentar)
Cota: 
1.90 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
34 din 66
PROCENTAJ
52%
UNITĂȚI
+689
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: