Juventus – Zenit ponturi pariuri 02.11.2021

Scris de Radu Oprea02/11/2021

Confruntarea Juventus – Zenit are loc pe Allianz Stadium din Torino. Meciul va fi arbitrat de spaniolul Alejandro Hernandez Hernandez, un oficial de doar 38 de ani. In cele ce urmeaza vei gasi informatii despre cele doua echipe si pronosticul meu.

⚽1. Juventus

Conduce clasamentul grupei H pentru ca are maxim de puncte, 9 la numar, dupa primele 3 etape. A avut 14 meciuri in acest sezon si doar in cel cu Empoli nu a marcat, iar in 5 dintre ele nu a incasat gol.

Este intr-o perioada proasta pentru ca vine dupa o remiza si 2 infrangeri, dar inainte de asta avusese 6 victorii la rand. Pe teren propriu are 2 esecuri, o remiza si 3 victorii, iar cei de la Unibet o vad mare favorita acum.

Mattia De Sciglio este accidentat si mai dureaza pana va reveni pe gazon. Federico Chiesa, Moise Kean si Aaron Ramsey au de asemenea probleme medicale si nu se stie inca daca se va putea conta pe serviciile lor.

⚽2. Zenit

Inca pastreaza sanse la calificare, ea fiind pe locul al 3-lea, cu 3 puncte stranse in cele 3 runde parcurse. Vine dupa 5 partide in care a primit gol, insa doar intr-una dintre ele nu a inscris, asadar face spectacol.

A castigat ultimele 2 dispute, dar inainte de ele inregistrase 3 infrangeri consecutive. S-a impus doar intr-una din precedentele 5 deplasari, iar in 2 dintre ele a fost invinsa si atunci cand m-am gandit la ponturi fotbal pentru acest duel, aceste cifre m-au ajutat.

Douglas Santos este anuntat ca fiind indisponibil din cauza unei accidentari. Alti 2 jucatori sunt incerti, este vorba despre un alt brazilian, Malcom, care a trecut si pe la Barcelona, dar si despre Magomed Ozdoev, un mijlocas rus.

⚽3. Intalniri directe

Foarte recent au dat piept doar in aceasta grupa, pe 20 octombrie, la Sankt Petersburg. Juventus a castigat atunci cu scorul de 1-0 gratie reusitei semnate de Dejan Kulusevski in minutul 86.

⚽4. Juventus – Zenit echipe probabile:

Juventus (4-4-2): Szczesny – Danilo, Bonucci, M. de Ligt, A. Sandro – Cuadrado, R. Bentancur, Locatelli, Chiesa – Morata, Dybala.
Zenit (3-4-3): Kritsyuk – Lovren, Chistyakov, Rakitskyi – Sutormin, Kuzyaev, Wendel, V. Karavaev – Malcom, Azmoun, Claudinho.

⚽5. Juventus – Zenit cote pariuri

Ai o cota de 3.00 la casa de pariuri Unibet daca mizezi ca se va acorda minim un penalty.
Pentru pariul pe peste 4,5 cartonase ai o cota de 2.12 la aceeasi agentie.

⚽6. Juventus – Zenit ponturi pariuri

Juventus – Zenit ponturi pariuri

Juventus este net superioara si de aceea ma astept sa se impuna in aceasta partida. Are un lot mai valoros ca al adversarei sale si asta se va vedea pe gazon. In plus, sta mult mai bine si in ceea ce priveste banca tehnica si cred ca nu va primi gol.

Dybala si compania beneficiaza de avantajul terenului propriu si cu un succes si-ar asigura matematic calificarea. Ei au castigat toate cele 3 dispute din aceasta grupa si de fiecare data au facut-o la zero, inclusiv cu Chelsea, detinatoarea trofeului.

Zenit cel mai probabil va incerca sa stea bine in aparare si va cauta sa dea lovitura pe un contraatac. Nu o vad sa aiba prea multi sorti de izbanda cu o astfel de tactica. Cu oponenta de acum, dar si cu Chelsea, a pierdut cu 1-0 si eu prevad un scenariu asemanator.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Juventus – Zenit
Pronostic: 
Juventus castiga la zero
Cota: 
2.63 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
21 din 32
PROCENTAJ
66%
UNITĂȚI
+626
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: