Madison Keys – Irina Begu ponturi pariuri 25.04.2024

Scris de adrian198124/04/2024
1
1.60
X
0.00
2
2.35
Madison Keys
Irina Begu
COTA PONT
1.57

Romancele se descurca de minune la Madrid iar una din reprezentantele noastre, Irina Begu, joaca in turul secund, incepand de la ora 12:00, cu americanca Madison Keys.

Meciul va putea fi urmarit in direct de iubitorii tenisului pe unul din canalele Digi Sport.

Madison Keys

Keys este inca pe locul 20 in clasamentul WTA dar se poate spune ca traieste inca din punctele acumulate pentru semifinala reusita ila US Open in 2023.

In 2024 americanca a jucat doar 6 meciuri castigand 3 din ele iar pe zgura a jucat un singur meci, la Charleston, pierdut la Jaqueline Cristian.

Anul trecut nu a jucat la Madrid iar pe zgura cel mai bun rezultat al sau a fost un sfert de finala reusit la Charleston.

Irina Begu

Begu a revenit recent dupa o pauza de 7 luni, nu mai jucase de la US Open 2023, dar s-a descurcat bine in meciurile de dupa revenire.

A jucat la Antalya pe zgura, un turneu de 125 de puncte si a reusit sa ajunga pana in finala fiind invinsa de Bouzas Maneiro, cea pe care a batut-o aici pe Badosa.

In primul tur Irina a jucat cu Linda Fruhvirtova, un meci deloc usor dar romanca s-a descurcat bine castigand cu 6-4, 7-6.

Intalniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit pana acum o singura data, acum 8 ani la turneul de la Miami (pe hard) si Keys s-a impus atunci in minim de seturi.

Cote pariuri

Oarecum surprinzator tinand cont de abilitatile in ceea ce priveste jocul pe zgura, favorita la pariuri este Keys cu o cota la victorie de 1.60.

Pentru un succes reusit de Begu casele de pariuri ofera cota 2.35 iar pentru ca romanca sa castige minim un set se ofera cota 1.57.

Madison Keys – Irina Begu ponturi pariuri

Begu a facut sferturi de finala anul trecut si atunci abia era batuta de Sakkari dupa ce a condus cu 1-0 la seturi.

Sigur Irina nu are inca forma de atunci dar a demonstrat deja incele 6 meciuri jucate de la revenire ca a ramas foarte combativa pe zgura si cu rezultate bune.

Keys se simte ca pestele pe uscat pe aceasta suprafata si chiar daca este o jucatoare valoroasa cu experienta, consider ca-i va fi greu sa bata o jucatoare care se misca atat de bine din spatele terenului.

Begu este odihnita, are pofta de tenis, am vazut-o acoperind terenul excelent cu Fruhvirtova si zic eu are sanse sa castige un set daca Keys va avea acelasi nivel de joc pe care l-a aratat in 2024.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Madison Keys – Irina Begu
Pronostic: 
Begu minim un set
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
4 din 5
PROCENTAJ
80%
UNITĂȚI
+318
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: