Lazio – Udinese ponturi pariuri 29.11.2020

Scris de Bmg28/11/2020

Lazio nu isi permite un pas gresit in aceasta etapa de Serie A, mai ales ca joaca pe Olimpico. Da piept cu Udinese si porneste favorita la case de pariuri online. Partida este programata duminica, de la ora 13.30. Sa stii ca eu am gasit cel mai bun pronostic, unul de siguranta, care sa aduca ceva profit pe finalul de luna. Citeste mai jos analiza si vezi recomandarea.

⚽ 1. Lazio.

Romanii nu au inceput deloc bine campionatul si ii gasim acum abia pe locul 8 in Serie A. Au pierdut deja de 2 ori si trebuie sa isi revina. Par totusi intr-o usoara crestere de forma si nu pierd de 4 runde, chiar castigand in 3 dintre ele.

Lazio vine dupa un succes foarte important in Liga Campionilor, acasa cu rusii de la Zenit (3-1). Trebuie spus ca sta bine pe faza de atac, insa apararea a dezamagit pana acum in campionat. Ia foarte usor gol si aici este punctul slab. Are o singura victorie in cele 4 jocuri de acasa in Serie A.

Trecand acum la problemele de lot, voi mentiona absentele lui Lulic si Muriqi, ambii accidentati.

⚽ 2. Udinese.

Echipa oaspete sta destul de slab in clasament, pe locul 16. A pierdut 5 din cele 8 partide disputate pana acum in Serie A si nimic nu o recomanda intr-o deplasare atat de grea. Are chiar una dintre cele mai slabe ofensive din competitie.

Udinese este fara succes afara in campionat si a scos doar un punct din cele 3 deplasari. Vine insa dupa o victorie de moral, acasa cu Genoa in runda precedenta (1-0).
Ca si probleme de efectiv, trebuie spus ca Wallace si Coulibaly sunt in continuare accidentati si nu pot fi utilizati.

⚽ 3. Lazio – Udinese intalniri directe.

Lazio conduce clar acest bilant si a fost mai buna in ultima perioada. Este neinvinsa in cele mai recente 8 jocuri directe, ba chiar a castigat 7 dintre ele. Udine a pierdut fara gol marcat la ultimele 5 vizite pe Olimpico in Serie A, asa ca la biletul zilei cota 2 poti juca pariuri pe echipa gazda.

⚽ 4. Lazio – Udinese echipe probabile.

Lazio (3-5-2) : Stratkosha; Patric, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinkovic, Leiva, Luis Alberto, Fares; Immobile, Correa.
Udinese (3-5-2) : Musso; Becao, Nuytinck, Samir; Stryger-Larsen, De Paul, Arslan, Pereyra, Ouwejan; Okaka, Lasagna.

⚽ 6. Lazio – Udinese ponturi pariuri.

Lazio – Udinese ponturi pariuri

Echipa gazda este mare favorita in opinia mea si astept un succes lejer din partea ei. Raman insa prudent si o sa pariez in sansa dubla 1X. Lazio este o forta acasa, acolo unde in ultimul timp a batut-o mereu pe Udine. Are un lot mai bun, nu sunt multe probleme de efectiv, asa ca totul o recomanda, mai ales ca oaspetii de duminica joaca slab in deplasare.

Consider ca merge aici si pariul pe 2+. Despre forta ofensiva a lui Lazio nu mai este nimic de spus si ea poate face spectacol. Gazdele stau insa modest pe faza de aparare, asa ca am putea vedea o partida cu reusite multe.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Lazio – Udinese
Pronostic: 
1X & peste 1.5 goluri
Cota: 
1.50 @

Lazio – Udinese ponturi pariuri

Evident, Lazio porneste favorita in aceasta confruntare cu Udinese, avand avantajul propriului teren dar si lotul net superior fata de cel al oaspetilor, care cred ca nu vor emite pretentii in aceasta partida. Romanii dezvolta excelent faza ofensiva, avand gol marcat in ultimele 8 partide consecutive in toate competitiile.
Cu Immobile si Correa in atac, sustinuti de un mijloc excelent, prin Parolo, Lucas Leiva si Luis Alberto, ”vulturii” cred ca se vor impune lejer contra lui Udinese, care nu traverseaza o forma prea buna, fiind eliminati din Cupa Italiei, pe teren propriu de Fiorentina, in urma cu 4 zile.
Voi miza pe 2 goluri marcate de Lazio, tinand cont si de faptul ca acest pronostic s-a realizat in 5 din ultimele 6 partide directe, dar si de distanta extrem de lunga parcursa de oaspeti pana la Roma
Zamfi
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Lazio – Udinese
Pronostic: 
gazdele peste 1.5 goluri
Cota: 
1.70 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
0 din 0
PROCENTAJ
UNITĂȚI
+0
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: