Leeds – Manchester City ponturi pariuri 03.10.2020

Scris de CR703/10/2020

Nou promovata Leeds United a surprins pe toata lumea prin jocul curajos practicat si numarul mare de goluri. Va reusi sa produca surpriza si cu Manchester City? Greu de crezut! Sa vedem mai intai cum se prezinta cele doua echipe inaintea confruntarii de pe  Elland Road.

⚽ 1. Leeds United.

A marcat de 3 ori pe Anfield Road contra lui Liverpool in etapa de debut, anuntand ca nu va face doar figuratie in acest sezon in Premier League. A confirmat prin rezultate in urmatoare doua etape, 4-3 cu Fulham si 1-0 la Sheffield United.

Atacantul Patrick Bamford a marcat in fiecare din cele 3 partide din campionat, iar Harisson, Klich si Helder Costa au aratat o forma excelenta. Sunt probleme in defensiva, Leeds avand deja 8 goluri primite in primele 4 meciuri oficiale din acest sezon.

Antrenorul Marcelo Bielsa nu va putea conta pe Berardi, Forshaw si Hernandez, toti 3 accidentati. Argentinianul este multumit de evolutia echipei si nu a anuntat schimbari in primul 11.

Leeds Manchester City Cote Pariuri 03102020

⚽ 2. Manchester City.

Obiectivul intern principal este castigarea titlului. In urma cu o saptamana a cedat deja 3 puncte in meciul de la Leicester si nu isi permite un nou rezultat negativ. Tine cont de acest aspect atunci cand cauti pronosticul zilei in sectiunea fotbal.

Are deja 5 goluri marcate in doua etape, dar si 6 primite, golaverajul fiindu-i stricat de Leicester (2-5). In precedenta deplasare din campionat s-a impus cu 3-1 la Wolves, iar in urma cu 3 zile a dispus cu 3-0 de Burnley in EFL Cup.

Pep Guardiola a folosit doar 4-5 dintre titularii de drept in meciul din Cupa Ligii (Sterling, De Bruyne, Walker, Mahrez, Fernandinho). De aceasta data va juca cu cel mai bun 11, din care vor lipsi accidentatii Bernardo Silva, Gabriel Jesus, Sergio Aguero, Cancelo si Stones. Este posibila titularizarea lui Gundogan, cel care a stat 10 zile in carantina.

⚽ 3. Intalniri directe

Precedentele dueluri la nivelul Premier League au avut loc pana in 2004. Intre timp Leeds si City s-au mai intalnit in 2013 in FA Cup, „cetatenii” castigand atunci cu un categoric 4-0.

⚽ 4. Leeds – Manchester City echipe probabile:

Leeds (4-1-4-1): Meslier – Ayling, Koch, Cooper, Dallas – Phillips – Costa, Rodrigo (Roberts), Klich, Harrison – Bamford.
Manchester City (4-2-3-1): Ederson – Walker, Garcia, Laporte, Mendy – Fernandinho, Gundogan (Rodri) – Mahrez, De Bruyne, Foden – Sterling.

⚽ 5. Leeds – Manchester City cote pariuri

Leeds Manchester City Cote 02102020

⚽ 6. Leeds – Manchester City ponturi pariuri

Leeds – Manchester City ponturi pariuri

Leeds joaca in acest moment sub impulsul entuziasmului promovarii, de aceea marcheaza dar si primeste foarte multe goluri. In duelul cu Manchester City porneste clar cu sansa a doua, chiar daca vine dupa doua victorii consecutive. Cert este ca Leeds nu este obligata sa se apere si sa joace la rezultat, iar o astfel de tactica nu este cea potrivita deoarece mai devreme sau mai tarziu defensiva gazdelor va ceda.

Manchester City nu are voie sa rateze cele 3 puncte, chiar daca are 3 absente importante in compartimentul ofensiv. Pep Guardiola are la dispozitie un lot numeros si valoros, de aceea ma astept la un meci la discretia totala a cetatenilor. City se apara… atacand, deci nu este exclus sa vedem cel putin 3 goluri doar in dreptul oaspetilor. Nu exclud din calcule un gol sau goluri in contul gazdelor, acestea avandu-l in mare forma pe Bamford.
CR7
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Leeds – Manchester City
Pronostic: 
Victorie Manchester City si peste 2,5 goluri
Cota: 
1.69 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
34 din 66
PROCENTAJ
52%
UNITĂȚI
+689
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: