Liverpool – Tottenham ponturi pariuri 05.05.2024

Scris de chiriladavid2505/05/2024
1
1.50
X
5.20
2
5.30
Liverpool
Tottenham
COTA PONT
1.50

Stadionul "Anfield" din Liverpool va gazdui confruntarea din cadrul rundei cu numarul 36 de Anglia Premier League, dintre Liverpool si Tottenham. Super duelul rundei va incepe de la ora 18:30 si va putea fi urmarita pe programele DigiSport 1, OrangeSport 1 si PrimaSport 1.

Liverpool

Se afla pe pozitia a 3-a in clasamentul din Anglia Premier League, avand 75 de puncte, cu 4 mai putine ca Manchester City si cu 5 mai putine ca Arsenal.

Are 1 singura victorie in ultimele 5 runde, prabusindu-se la propriu in lupta pentru titlu, venind dupa o remiza cu West Ham, scor 2:2.

Robertson a marcat pentru 1:1, in timp ce Areola i-a adus pe "cormorani" in avantaj, Klopp intarziand mai apoi cu schimbarile, ajungand sa fie egalat si sa aibe un conflict cu Salah.

Bradley, Diogo Jota, Doak, Matip si Thiago sunt accidentatii formatiei gazda, jucatori care nu cred ca vor continua din vara.

Tottenham

E in picaj in gol la randul ei, fiind pe 5, avand 60 de puncte, cu 7 mai putine ca Aston Villa.

Si e in picaj nu datorita pozitiei in clasament, ci din cauza rezultatelor, venind dupa 3 infrangeri consecutive, pierzand 4:0 cu Newcastle, 3:2 cu Arsenal si 2:0 cu Chelsea.

Vine dupa restanta cu Chelsea, pierduta cu 2:0, meci la care golul de 2:0 a starnit o imagine hazlie, cu Son luandu-se in brate cu un coechipieri, impiedicandu-se reciproc in tentativa de a respinge mingea ce a intrat in poarta.

Londonezii nu pot conta pe Davies, Forster, Sessegnon, Solomon, Udogie si Werner, toti accidenatati.

Intalniri directe

In ultimele 5 intalniri directe, avem 2 succese ale "cormoranilor", 1 victorie a lui Tottenham si 2 rezultate de egalitate. In turul campionatului, Tottenham s-a impus acasa, scor 2:1, Liverpool jucand in inferioritate numerica din minutul 26, ajungand sa intre la egalitate la pauza, pierzand cu un gol luat in minutul 90+6.

Echipe probabile

  • Liverpool (4-3-3): Alisson; Alexander-Arnold, Quansah, Van Dijk, Robertson; Endo, Mac Allister, Gravenberch; Salah, Gakpo, Diaz.
  • Tottenham (4-2-3-1): Vicario; Porro, Romero, Dragusin, Van de Ven; Bissouma, Hojbjerg; Kulusevski, Maddison, Johnson; Son.

Cote pariuri

Pentru GG3+, cota la Betano e 1.50.

De asemenea, pentru Pauza/Final 1/1, cota e 2.12.

Liverpool – Tottenham ponturi pariuri

Exista o echipa care joaca mai prost pe acest final de sezon decat Liverpool si aceasta este Tottenham, cea care vine dupa 3 infrangeri consecutive si a carei jucatori nu se mai concentreaza pur si simplu la joc, avand multe executii ratate, de neinteles.

Si astfel, Liverpool are sansa de a intalni o formatie cu o incredere mai scazuta decat ea, una care pur si simplu nu se mai regaseste si are posibilitatea de a intrerupe acest sir de rezultate mai putin convingatoare si chiar cred ca o va face.

Jurgen Klopp are mai multe solutii in lot decat omologul sau si cred ca acesta ar trebui sa faca o echipa care sa castige acest meci.
Liverpool – Tottenham
Pronostic: 
victorie Liverpool
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
19 din 34
PROCENTAJ
56%
UNITĂȚI
+900
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: