Ludogorets – Nordsjaelland ponturi pariuri 14.12.2023

Scris de Zamfi14/12/2023
1
2.35
X
3.70
2
2.90
Ludogorets
Nordsjaelland
COTA PONT
1.70

Ludogorets si Nordjaelland se intalnesc joi seara cu incepere de la ora 19:45, intr-un duel in care se intalnesc primele doua clasate in grupa H, insa ambele vor depinde de rezultatul inregistrat de a treia clasata. Partida se va juca pe Huvepharma Arena din Razgrad si va fi arbitrata de Ovidiu Hategan.

Ludogorets

  • Bulgarii sunt pe locul 2 in grupa H avand un total de 9 puncte obtinute in cele 5 jocuri de pana acum, timp in care au marcat 10 goluri, primind 11. Se afla la egalitate de puncte cu locul 3, Fenerbahce si la un punct in spatele adversarei din acest duel.
  • A castigat ambele meciuri disputate pe teren propriu, in care a reusit un 4:0 cu Spartak Trnava si 2:0 in fata celor de la Fenerbahce. La general, trupa din Razgrad a inregistrat 10 din ultimele 11 partide fara infrangere.
  • Vine dupa trei victorii impresionante obtinute in competitia interna; 5-0 cu Botev Vratsa, 4-0 cu Lok. Plovdiv si 1-0 in deplasare cu marea rivala CSKA Sofia. Dupa 20 de runde, Ludogorets se afla pe locul 2 la 3 puncte in spatele liderului, dar cu un meci mai putin disputat.
  • Gazdele nu vor conta in acest duel pe Caio Vidal, acesta fiind suspendat pentru cumului de cartonase galbene. Dinis Almeida, Heister si Nedyalkov sunt si ei indisponibili din cauza accidentarilor.

Nordsjaelland

  • Danezii sunt primii in grupa cu un total de 10 puncte, inregistrand cel mai bun atac cu 17 reusite, dar si cea mai buna defensiva cu doar 6 goluri primite. Cu o remiza in acest duel se va califica cel putin de pe locul secund.
  • In cele doua jocuri siputate in deplasare in grupa de Conference League, Norsjaelland a castigat cu 2:0 pe terenul celor de la Trnava, dar au pierdut in Turcia cu Fenerbahce. 
  • Situatia din campionatul Danemarcei nu este prea buna pentru Nordsjaelland, care ocupa locul 5 cu doar 27 de puncte obtinute in 17 etape. Liderul la zi este Midtjylland care are 9 puncte avans.
  • Pentru acest duel, mijlocasul Diomande este suspendat din cauza cumului de cartonase galbene. Antman, Eriksson, A. Hansen si M. Hansen, sunt indisponibili din cauza accidentarilor.

Intalniri directe

In partida tur, danezii s-au impus cu un incredibil 7-1, acea partida fiind si singura partida oficiala dintre cele doua formatii. Cred ca pontul zile poate veni de la acest duel, evident alegand varianta golurilor.

Echipe probabile

Ludogorets

19:45

Nordsjaelland

Padt
Gomes

 Sundberg

 Verdon

 Yordanov
Pedro Naressi

Goncalves

 Tekpetey

 Piotrowski

Delev
Duah

echipament bzc

Eriksson
Hey

 Kian Hansen

 Nagalo

 Frese
Nygren

Tverskov

Svensson
Villadsen

 Rasmussen

 Schjelderup

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

In oferta celor de la Publicwin, avem o cota de 1.70 pentru selectia peste 2.5 goluri si 1.60 la ambele inscriu. Un pronostic de genul X Pauza/ X Final, ne aduce o cota de 5.50.

Ludogorets – Nordsjaelland ponturi pariuri

Se anunta un duel extrem de interesant pentru ca ambele formatii au sanse la calificarea de pe primul loc, dar pentru asta trebuie sa castige.

Consider ca Ludogorets are un avantaj avand in vederee ca evolueaza pe teren propriu, insa danezii au un lot mai bun.

Totul depinde de rezultatul din meciul pe care Fenerbahce il are contra celor de la Trnava, pentru ca daca turcii castiga, atunci doar una dintre cele doua se califica mai departe.

La un rezultat de egalitate, ambele se pot califica, insa cu conditia ca si Fener sa obtina acelasi rezultat. Consider ca va fi un duel cu multe reusite, fiecare echipa depinzand doar de ea pentru a obtine calificarea.
Zamfi
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Ludogorets – Nordsjaelland
Pronostic: 
Peste 2.5 goluri
Cota: 
1.70

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
34 din 66
PROCENTAJ
52%
UNITĂȚI
+689
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: