Luton – Everton ponturi pariuri – 03.05.2024

Scris de Alex Iacob02/05/2024
1
2.60
X
3.55
2
2.60
Luton
Everton
COTA PONT
1.60

Vineri, 03 mai 2024, incepand cu ora 22:00, pe Kenilworth Road, arbitrul Robinson T. va fluiera startul meciului dintre Luton si Everton, duel din cadrul etapei a 36-a, din Anglia - Premier League. 

Luton:

Se afla pe locul 18 in clasament, cu 25 de puncte obtinute in cele 35 de etape, din 6 victorii, 7 egaluri si 22 de infrangeri. 

Cu 3 etape inainte de terminarea campionatului, Luton se lupta pentru evitarea retrogradarii, cu Burnley, care are 24 de puncte si cu Nottingham, care are 26 de puncte.

Are un golaveraj de 48 de goluri marcate si 77 de goluri primite, ceea ce ne arata ca atacul a funcationat bine, insa defensiva a avut mult de suferit. 

Are o singura victorie in ultimele 15 meciuri jucate, obtinuta cu Bournemouth, iar in 14 din aceste 15 meciuri am avut parte de GG. 

Din punct de vedere al lotului a avut probleme in ultima vreme si are si acum; nu mai putin de 8 jucatori nu isi vor putea aduce aportul la echipa. 

Everton:

Se afla pe locul 15 in clasament, cu 36 de puncte obtinute in cele 35 de etape, din 12 victorii, 8 egaluri si 15 infrangeri. 

Ar fi trebuit sa aiba 44 de puncte, insa a fost penalizata cu 8 puncte, dar cu toate acestea a scapat de emotiile retrogradarii, dupa ce a obtinut 3 victorii la rand, cu Brentford, Liverpool si Nottingham. 

Pe parcursul sezonul a imbinat rezultate negative, cu echipe modeste, insa a reusit sa obtina puncte cu echipe mari si putem mentiona urmatoarele: victorii cu Liverpool, Chelsea, Newcastle si Aston Villa si egaluri cu Tottenham, Aston Villa, Newcastle, sau Brighton. 

Din punct de vedere al lotului, nu are mari probleme, doar 4 jucatori nu vor putea juca pentru Everton, in acest duel.

Intalniri directe:

Avand in vedere ca Luton este o echipe nou promovata, cele doua nu au foarte multe intalniri directe recent.

Au disputat 2 meciuri in acest sezon, unul in turul campionatului si celalat in EFL Cup, ambele au fost castigate de Luton, cu scorul de 1-2, pe terenul lui Everton. 

Echipe probabile:

  • Luton: Kaminski; Mengi, Burke, Osho; Hashioka, Lokonga, Barkley, Doughty; Chong; Morris, Adebayo
  • Everton: Pickford; Godfrey, Tarkowski, Branthwaite, Young; Harrison, Garner, Gueye, McNeil; Doucoure; Calvert-Lewin

Cote pariuri: 

Alte predictii fotbal, la meciul lui Luton cu Everton, care se pot paria in cadrul casei de pariuri Betano sunt urmatoarele:

  • Luton peste 3.5 suturi pe poarta, la o cota de 1.40.
  • Everton peste 1.5 cornere in prima repriza, la o cota de 1.40.

Luton – Everton ponturi pariuri

Recomandarea propusa de mine pentru acest meci este un betbuilder, in cadrul casei de pariuri Betano, „Luton marcheaza & ambele echipe primesc cartonas”, la o cota de 1.60. Am ales acest pronostic deoarce, Everton a scapat de emotiile retrogradarii, iar miza mare in acest meci este pentru Luton. Acestia se afla pe ultimul loc retrogradabil, insa se afla la un singur punct in spatele celor de la Nottingham si are sperante ca se poate salva de la retrogradare, cu 3 etape inainte de finalul campionatului.

Desi a pierdut multe meciuri, in majoritatea dintre ele Luton a reusit sa marcheze. Drept dovada, in 18, din ultimele 20 de partide a reusit sa marcheze minim un gol. De asemenea, in meciul tur a reusit sa castige pe terenul lui Everton cu scorul de 1-2. Tot cu 1-2 a castigat Luton impotriva lui Everton si in EFL Cup, astfel ca ma astept sa marchze si acum.

Din punct de vedere al cartonaselor, avand in vedere ca este un meci cu miza mare, ma astept sa vedem si cateva avertismente si ambele echipe sa primeasca minim un cartonas.
Alex Iacob
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Luton – Everton
Pronostic: 
BetBuilder: Luton marcheaza & ambele echipe primesc cartonas
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
19 din 33
PROCENTAJ
58%
UNITĂȚI
+1000
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: