Manchester City – Aston Villa ponturi pariuri 20.01.2021

Scris de Andrei-Chirita19/01/2021

Se anunta un meci extrem de interesant de la ora 20:00 pe Etihad Stadium. Manchester City o intalneste pe Aston Villa, iar cetatenii isi doresc sa bifeze cel de-al 6-lea succes consecutiv in 2021.

⚽ 1. Manchester City

Se pare ca trupa lui Guardiola si-a dat un adevarat restart dupa terminarea anului precedent, fiind intr-o forma incredibila in acest moment. Cetatenii se afla pe locul 2 cu 35 de de puncte, la 2 in spatele lui Manchester United, dar cu un meci mai putin.

Doar 29 de goluri marcate in 17 runde pentru albastrii care insa dau semne de revenire odata cu start-ul lui 2021. A castigat toate intalnirile de pana acuma, primind un singur gol in deplasarea de la Chelsea. Ultima etapa a dus un succes cu 4-0 pe teren propriu cu Crystal Palace.

Aguero, atacantul cetatenilor, a fost gasit pozitiv de COVID-19 si se afla in acest moment in carantina.

⚽ 2. Aston Villa

Echipa lui Smith poate fi considerata o revelatie in randul formatiilor din top-ul BPL. A castigat 26 de puncte in 15 runde, fiind la 11 distanta de liderul United, dar cu 3 meciuri mai putin. Intr-adevar, anul acesta nu a oferit cele mai bune rezultate pentru trupa de pe Villa Park.

Nu a mai castigat de 2 etape in BPL, ultima pierzand-o cu diavolii rosii, scor 1-2. De atunci a mai disputat o singura partida, in FA Cup, pierduta si aceea in fata lui Liverpool, scor 1-4, dar aruncand in teren un lot de juniori ce nu au reusit sa faca fata unui asemenea adversar.

Trezeguet si Wesley nu vor fi apti nici pentru aceasta deplasare.

⚽ 3. Intalniri directe

In sezonul precedent am avut parte de trei succese din partea echipei lui Guardiola. A castigat pe teren propriu cu 3-0, iar pe Villa Park a reusit sa se impuna cu 6-1.

In cele din urma s-a calificat si mai departe in EFL Cup, eliminand-o cu 2-1 pe formatia lui Smith, antrenorul englez fiind pe banca si in stagiunea precedenta.

⚽ 4. Manchester City – Aston Villa echipe probabile

Manchester City (4-3-3): Ederson – Walker, Stones, Dias, Zinchenko – Gundogan, Fernandinho, De Bruyne – Silva, Jesus, Sterling

Aston Villa (4-2-3-1): Martinez – Targett, Mings, Konsa, Cash – Luiz, McGinn – Traore, Grealish, El-Ghazi – Watkins

⚽ 5. Manchester City – Aston Villa cote pariuri

Vrei sa pariezi pe meciurile din Anglia Premier League ? Iti recomand sa o faci la Unibet unde poti plasa un pariu pe o cota de 2.00 pentru cel putin 4 cornere in favoarea echipei de pe Villa Park.

⚽ 6. Manchester City – Aston Villa ponturi pariuri

Manchester City – Aston Villa ponturi pariuri

Cetatenii fac spectacol pe teren propriu contra celor de Villa de cateva sezoane incoace, insa in aceasta seara nu ma astept la prea multe goluri din partea gazdelor.
Manchester City este pe val in acest moment, si oricand poate surprinde la nivel ofensiv, insa are in fata a doua aparare din BPL, si nu cred ca spectacolul va fi atat de mare.
Aston Villa a simtit diferenta de valoare cu United, si cel mai probabil va ceda si pe Etihad, dar si de aceasta data va incerca sa puna probleme, la fel cum a facut-o pe Old Trafford.
Evit pariul pe solisti, si voi merge pe un interval de 2-3 goluri in favoarea echipei lui Guardiola, fiind suficient pentru a castiga aceasta partida, si astfel sa urce din nou pe fotoliul de lider.
Manchester City – Aston Villa
Pronostic: 
2-3 goluri Manchester City
Cota: 
2.00 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
0 din 0
PROCENTAJ
UNITĂȚI
+0
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: