Nantes – Lorient ponturi pariuri 23.01.2022

Scris de Radu Oprea22/01/2022
1
2.10
X
3.05
2
3.60
Nantes
Lorient
COTA PONT
1.65

Pe Stade de la Beaujoire vor da piept Nantes si Lorient. Meciul va fi arbitrat de catre Pierre Gaillouste. Te invit sa citesti randurile de mai jos pentru ca vei gasi detalii si statistici interesante si un pont.

Nantes

  • Are o situatie linistita intrucat ocupa pozitia a 11-a cu 29 de puncte dupa 21 de runde parcurse. A marcat in 3 din ultimele 4 intalniri si a primit gol doar intr-una din precedentele 5.
  • Vine dupa un esec previzibil, cu 2-1 la Nice, dar inainte de asta inregistrase 5 victorii si un rezultat de egalitate. In acest sezon a pierdut acasa doar cu granzii Lyon, Nice si Marseille si din 11 dispute a castigat 6.
  • Wylan Cyprien este accidentat si de aceea nu va putea fi utilizat. Vor mai lipsi Moses Simon, Kalifa Coulibaly, Charles Traore si Jean-Charles Castelletto care sunt plecati la Cupa Africii pe Natiuni.

Lorient

  • Din nefericire pentru ea este chiar pe locul de baraj, al 18-lea asadar si asta pentru ca are doar 17 puncte dupa 21 de etape. Nu a inscris in 6 din ultimele 9 confruntari si in 14 din precedentele 15 a incasat gol.
  • Este fara victorie in cele 15 partide la care am facut referire mai sus si pe 10 le-a pierdut. A fost invinsa in ultimele 7 deplasari si de aceea daca esti in cautare de pronosticuri fotbal vei gasi unul mai jos bazat pe aceste cifre.
  • Samuel Loric, Stephane Diarra si Jeremy Morel au probleme medicale si nu se poate conta pe ei. Julien Laporte este invoit din motive personale. Dango Ouattara este la echipa nationala pentru Cupa Africii pe Natiuni.

Intalniri directe

Lorient nu a mai castigat din 2013 intr-un meci oficial impotriva acestei adversare. Nantes s-a impus in 5 din ultimele 6 astfel de confruntari. In turul acestui campionat a obtinut o victorie la limita, scor 1-0. 

Echipe probabile

Nantes

16:00

lorient

Lafont

Merlin

Corchia

Girotto

A. Sylla

Fabio

R. Pereira de Sa

Moutoussamy

Chirivella

Kolo Muani

L. Blas

echipament bzc

Nardi

Le Goff

Petrot

Boisgard

H. Mendes

I. Silva

Monconduit

Abergel

Le Fee

Moffi

Lauriente

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

La Netbet pariuri ai o cota de 3.00 pentru Randal Kolo Muani inscrie oricand.
Pentru Nantes peste 1,5 goluri ai o cota de 2.25 la aceeasi agentie.

Nantes – Lorient ponturi pariuri

O vad pe Nantes capabila sa faca o partida buna pentru ca este echipa mai puternica. Este linistita, ea fiind pe locul al 11-lea, in timp ce adversara ei este sub presiunea intrucat ocupa pozitia care la final duce la baraj.

Formatia pregatita de Antoine Kombouare va dispune de avantajul terenului propriu. Jucatorii au mai bine impamantate reperele pe arena de casa si asta se va vedea pe gazon. Ei au castigat 2 din ultimele 3 dispute de acolo.

Lorient este intr-o forma extrem de slaba si cel mai probabil moralul elevilor lui Christophe Pelissier este destul de afectat. Sufera teribil in deplasari din moment ce pe precedentele 7 le-a pierdut.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Nantes – Lorient
Pronostic: 
Nantes castiga oricare repriza
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
19 din 34
PROCENTAJ
56%
UNITĂȚI
+900
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: