Newcastle – Everton ponturi pariuri 08.02.2022

Scris de Radu Oprea08/02/2022
1
2.60
X
3.35
2
2.80
Newcastle
Everton
COTA PONT
1.55

Pe St. James' Park se vor duela Newcastle si Everton, doua echipe implicate in lupta pentru evitarea retrogradarii. Disputa va fi arbitrata de catre Anthony Taylor. Vezi mai jos pontul meu, dar mai intai ti-am pregatit cateva informatii.

Newcastle

  • Din pacate pentru ea este penultima clasata si are 19 puncte dupa cele 21 de runde parcurse. A marcat in 3 din ultimele 4 partide, insa doar intr-una din precedentele 7 a scapat fara sa incaseze gol. 
  • Vine dupa o victorie la Leeds, dar a fost prima dupa 6 jocuri la rand, timp in care a suferit 4 infrangeri. Acasa nu s-a impus in ultimele 4 dispute si pe 2 le-a pierdut. Cei de la GetBet se asteapta acum la o intalnire echilibrata.
  • Ciaran Clark, Isaac Hayden si Jamal Lewis nu au fost pastrati in lot pentru ce a mai ramas din acest sezon. Callum Wilson nu poate evolua din cauza unei accidentari. Paul Dummett, Federico Fernandez, Joelinton si Matt Ritchie sunt si ei incerti.

Everton

  • Sta putin mai bine intrucat se afla pe pozitia a 16-a si a acumulat 19 puncte in 20 de etape. A inscris in 8 din ultimele 9 meciuri, insa vine dupa 11 in care a primit gol. De aceea, pe biletul zilei cota mare cred ca ar trebui sa fie si pronosticul meu.
  • Putem spune ca este inconstanta din moment ce vine dupa o remiza, 3 infrangeri si 2 victorii. A castigat doar una din precedentele 10 deplasari in care a fost si pe 7 dintre acestea le-a pierdut.
  • Tom Davies si Gylfi Sigurdsson nu au prins lista de 25 de jucatori pentru ce mai este de jucat in actuala stagiune. Fabian Delph, Abdoulaye Doucoure si Ben Godfrey vor lips fiind accidentati. Dominic Calvert-Lewin este de asemenea incert.

Intalniri directe

Duelul dintre ele care trebuia sa fie in turul acestui campionat a fost amanat. Inainte de asta Newcastle a avut 2 victorii, una in deplasare, cu 2-0 si un acasa cu 2-1. Everton a castigat doar una din ultimele 6 astfel de intalniri.

Echipe probabile

newcastle

21:45

Everton

Dubravka

Trippier

F. Schar

D. Burn

M. Targett

J. Willock

Shelvey

B. Guimaraes

R. Fraser

C. Wood

Saint-Maximin

echipament bzc

Pickford

Holgate

M. Keane

Y. Mina

Coleman

Allan

A. Gomes

Mykolenko

A. Townsend

Richarlison

D. Gray

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Gasesti o cota de 1.90 la GetsBet pentru gol pana in minutul 30.
Tot aici ai o cota de 2.60 pentru ambele inscriu si fara egal.

Newcastle – Everton ponturi pariuri

Newcastle pare sa fie pe un drum bun pentru ca in 2022 in campionat a aratat destul de bine. Are mare nevoie de puncte pentru ca este pe loc retrogradabil si de aceea eu unul ma astept sa puna destule probleme pe faza ofensiva.

Va beneficia de avantajul terenului propriu si jucatorii au mai bine impamantate reperele pe St. James’ Park. A evoluat de 11 ori acasa in aceasta editie de Premier League si doar cu Chelsea si Manchester City nu a marcat pana in minutul 70.

Everton are mari dificultati pe faza defensiva si mi-e greu sa cred ca Frank Lampard a rezolvat asta intr-un timp asa scurt. In 10 din ultimele 11 partide a incasat cel putin un gol in primele 69 de minute.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Newcastle – Everton
Pronostic: 
Newcastle inscrie pana in minutul 70
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
11 din 20
PROCENTAJ
55%
UNITĂȚI
+453
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: