Newcastle – Southampton ponturi pariuri 28.08.2021

Scris de Radu Oprea28/08/2021

Sambata de la ora 17:00 vor fi nu mai putin de 5 meciuri din Premier League. Intr-unul dintre ele dau piept Newcastle si Southampton. Paul Tierney va arbitra duelul de pe St. James' Park. Vezi mai jos informatii despre echipe si un pont argumentat.

⚽1. Newcastle

Se afla pe primul loc retrogradabil, al 18-lea asadar si asta pentru ca in 2 etape nu a reusit sa adune nici macar un punct. Atacul duce lipsa de eficienta, iar defensiva nu este nici ea una in care sa ai mare baza.

Are doar infrangeri in cele 3 confruntari din acest sezon, 3 la numar, una fiind in Cupa Ligii, la penalty-uri. Pe teren propriu a evoluat de 2 ori si are acest esec dupa lovituri de departajare si inca unul cu West Ham, scor 2-4.

Jonjo Shelvy si Martin Dubravka se pare ca nu vor evolua din cauza unor accidentari. Isaac Hayden, Paul Dummett si Karl Darlow sunt si ei incerti. Faptul ca are destule absente ma face sa spun ca pronosticul meu ar putea fi pe biletul zilei cota mare.

⚽2. Southampton

Nu sta nici ea extraordinar pentru ca este pe pozitia a 13-a cu doar un punct strans dupa cele 2 runde parcurse. Ofensiva arata foarte bine, insa faza de aparare a scartait destul de mult in campionat.

Pare ca este pe o panta ascendenta, ea avand in ordine cronologica o infrangere, o remiza si o victorie. A fost in 2 deplasari si a fost un esec la Everton, scor 3-1 si o victorie la Newport County, cu 8-0 in Cupa Ligii. Acasa a remizat cu Manchester United, scor 1-1.

William Smallbone si Sam McQueen sunt accidentati si de aceea nu se va putea conta pe serviciile lor. Stuart Armstrong este incert pentru ca are probleme fizice, iar el ar fi o pierdere destul de importanta.

⚽3. Intalniri directe

In campionatul trecut ambele formatii au castigat meciurile de pe teren propriu. Newcastle a facut-o cu 3-2 si Southampton cu 2-0. Gruparea de pe St. James' Park avusese inainte de asta 3 victorii la rand impotriva acestei adversare.

⚽4. Newcastle – Southampton echipe probabile:

Newcastle (3-5-2): F. Woodman – C. Clark, Lascelles, F. Fernandez – M. Ritchie, J. Murphy, S. Longstaff, Almiron, J. Willock – Saint-Maximin, C. Wilson.
Southampton (4-4-2): A. McCarthy – Livramento, Bednarek, Salisu, Perraud – Walcott, Ward-Prowse, Romeu, Djenepo – C. Adams, A. Armstrong.

⚽5. Newcastle – Southampton cote pariuri

La Maxbet pariuri sportive ai o cota de 1.91 pentru pariul pe maxim 3 cartonase.
Callum Wilson este favorit sa inscrie, iar Maxbet iti ofera o cota de 2.08 daca mizezi pe un gol marcat de el oricand.

⚽6. Newcastle – Southampton ponturi pariuri

Newcastle – Southampton ponturi pariuri

Ma astept ca Southampton sa puna destul de multa presiune la poarta adversa pentru ca este intr-o forma mai buna ca adversara. Multe dintre mingile pe care le va trimite in careu vor fi respinse de catre fundasii formatiei gazda.

Antrenorul austriac Ralph Hasenhuttl le cere jucatorilor sa joace foarte ofensiv. Walcott, Djenepo, Ward-Prowse, Adams sau Armstrong sunt periculosi in jumatatea adversa. Southampton a avut minim 6 cornere in toate cele 3 dispute avute in acest sezon.

Newcastle nu trece printr-o forma prea buna si asta se va vedea pe gazon. Foloseste un sistem cu 3 aparatori, care au talie si care nu se tem de faze fixe. Lui West Ham, o trupa cu un stil asemanator cu al oponentei de acum, i-a acordat 6 lovituri de la coltul terenului.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Newcastle – Southampton
Pronostic: 
Southampton peste 5,5 cornere
Cota: 
2.30 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
0 din 0
PROCENTAJ
UNITĂȚI
+0
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: