Osasuna – Betis ponturi pariuri 05.05.2024

Scris de Filip0904/05/2024
1
3.10
X
3.20
2
2.40
Osasuna
Betis
COTA PONT
2.40

Prima partida a zilei de duminica din La Liga ne aduce un duel intre doua echipe cu obiective diferite pentru acest final de sezon. Osasuna primeste vizita lui Betis intr-un meci contand pentru etapa cu numarul 34.

Partida este programata cu incepere de la ora 15:00 pe Estadio El Sadar din Pamplona si va putea fi urmarita in direct in tara noastra pe Orange Sport si Prima Sport 3. 

Osasuna

Ocupa locul al 11-lea in clasamentul din La Liga inaintea etapei, cu 39 de puncte adunate in cele 33 de etape disputate pana acum, avand un avans de 13 puncte fata de zona rosie a clasamentului si un ecart de 10 lungimi fata de locurile de cupe europene.

Prin raportare la situatia din clasament, singurul obiectiv realist pentru acest final de sezon este o clasare intre primele 10. 

Traverseaza o forma foarte modesta cu cincin infrangeri inregistrate in ultimele sase meciuri de campionat. Singurul rezultat pozitiv a venit in deplasarea de la Almeria, castigata cu scorul de 3-0. 

Vor lipsi de pe teren Garcia, Oroz, Budimir si Barja, toti accidentati. 

Betis

Ocupanta a locului al saptelea inaintea etapei, cu 47 de puncte acumulate pana acum, are drept obiectiv o clasare pe un loc de Europa League, ecartul fata de Sociedad, ocupanta locului 6 fiind de doar 2 puncte. 

Andaluzii au reusit sa depaseasca seria neagra din luna martie, cand au pierdut toate cele patru meciuri de campionat si au ajuns acum la o serie de trei meciuri consecutive fara infrangere. 

Mai mult decat atat, au reusit sa se impuna in doua dintre aceste partide, cu Celta si Valencia, remizand etapa trecuta pe teren propriu in derby-ul cu rivala locala Sevilla, scor 1-1. 

Asadar, forma lui Betis este diametral opusa fata de cea a adversarei. Acesta este principalul aspect pe care l-am avut in vedere in alegerea pontului nostru pe care il veti regasi mai jos.

Intalniri directe

Statistica ultimelor cinci intalniri directe este de partea lui Betis, care a reusit sa se impuna de trei ori, fata de o singura victorie a celor de la Osasuna, in timp ce un meci s-a incheiat la egalitate. 

In turul acestui sezon, Betis reusea sa castige cu scorul de 2-1 pe teren propriu, prin golul decisiv marcat de Isco in prelungirile partidei. 

Echipe probabile

  • Osasuna: Herrera - Mojica, Herrando, Catena, Areso - Moncayola, Munoz - Pena, Gomez, Garcia - Garcia
  • Betis: Silva - Miranda, Riad, Pezzella, Sabaly - Cardoso, Rodriguez - Perez, Fekir, Fornals - Willian Jose

Cote pariuri

  • Total goluri in meci: Sub 2.5 - Cota 1.68
  • Marja victoriei: Betis castiga la un gol diferenta - Cota 3.80

Osasuna – Betis ponturi pariuri

Betis se deplaseaza duminica pe terenul unei echipe complet iesite din forma si are nevoie de toate cele trei puncte pentru a pastra sanse in lupta pentru un loc de Europa League.

Mai mult decat atat, un rezultat negativ in fata Osasunei o poate arunca pe Betis in afara locurilor europene, avantajul in fata Valenciei fiind de doar doua puncte.

Pe langa forma foarte modesta, Osasuna abordeaza acest meci din pozitia unei echipe practic salvate de la retrogradare si fara sanse reale la un loc de cupe europene.

In plus, din punct de vedere valoric, Betis este in mod evident echipa superioara, iar ascendentul moral oferit de ultimele rezultate directe este un alt argument important in favoarea andaluzilor.

Ca urmare, desi usor riscanta, cota de 2.40 pentru victoria oaspetilor este, in opinia mea, foarte valoroasa si merita incercata. Mult succes!
Filip09
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Osasuna – Betis
Pronostic: 
2
Cota: 
2.40 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
19 din 34
PROCENTAJ
56%
UNITĂȚI
+900
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: