Ponturi tenis 23.04.2024

Scris de sleepwalkR23/04/2024

Săptămână cu mult tenis la Madrid, în prima parte având calificări pentru tablourile principale de simplu. Pe lângă Masters-ul din capitala Spaniei, mai sunt turnee challenger la Savannah, Roma și Ostrava, astfel ca tipsterii nostri au o oferta bogata pentru a va propune cele mai bune ponturi.

Thiago Agustin Tirante – Lukas Klein ponturi pariuri

Mi-e greu sa inteleg cotele de deschidere la acest meci… Klein pornise cu un 1.40, care intre timp a ajuns la 1.50 si tot mi se pare exagerat.

Slovenul e modest pe zgura din cauza deplasarii greoaie in teren, lucru ce se reflecta si in rezultatele sale pe aceasta suprafata, mai ales la un nivel scazut. Fara performante notabile pe lent, Lukas se bazeaza pe un serviciu puternic si o dreapta periculoasa prin care castiga majoritatea punctelor, insa are reale probleme la tranzitie.

Tirante vine dupa challenegerul castigat pe zgura de la Mexico City, reamintind pe alocuri de cele doua tururi 3 pe care le are la Roland Garros. Ieri l-a eliminat pe Droguet fara mari probleme, ajungand la 6 victorii consecutive pe aceasta suprafata.

Intr-un eventual decisiv il vad pe argentinian cu prima sansa, avand mai multa rabdare in construirea punctelor, iar in aceste conditii, cota are o valoare suficient de mare pentru a fi incercata cu miza medie.
sleepwalkR
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Thiago Agustin Tirante – Lukas Klein
Pronostic: 
Tirante
Cota: 
2.55 @

Hamad Medjedovic – Francisco Comesana ponturi pariuri

Comesana vine dupa challengerul castigat saptamana trecuta la Oeiras si desi conditiile de joc sunt asemanatoare cu cele de la Madrid, argentinianul nu e genul de jucator care sa faca doua saptamani bune la rand.

Medjedovic a jucat putin anul asta, doar 4 meciuri in 3 turnee, accidentarea de la finele anului trecut tinandu-l departe de teren in prima parte a sezonului. Aici a inceput bine, reusind sa il intoarca pe Gaston dupa un prim set pierdut si chiar daa francezul nu a mai miscat nimic in ultimul timp, e o victorie de moral.

Cred ca seria de 6 victorii consecutive a lui Comesana are sanse mari sa se opreasca azi, constanta nefiind punctul sau forte.
sleepwalkR
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Hamad Medjedovic – Francisco Comesana
Pronostic: 
Medjedovic
Cota: 
2.05 @

Olga Danilovic – Jule Niemeier ponturi pariuri

Niemeier a profitat de revenirea anosta a Nuriei Parrizas-Dias la Madrid si a reusit sa inchida in doua seturi un meci ce parea mai complicat la prima vedere, mai ales ca in urma cu doua saptamani pierduse la nivel de ITF cu o jucatoare modesta.

Danilovic a reusit sa tina timp de doua seturi un nivel ridicat impotriva castigatoarei de la Bogota, Camila Osorio, demonstrand inca o data ca e o jucatoare de la care nu prea stii la ce sa te astepti. E drept, sarboaica a jucat mereu bine in Spania si ii convine zgura mai rapida pentru ca ii permite sa-si deschida unghiurile direct de la serviciu.

In conditiile in care se intalnesc doua jucatoare inconstante ce au avut meciuri facile ieri, ma astept la un meci de 3 seturi, la fel cum s-a intamplat anul trecut la Lyon.
sleepwalkR
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Olga Danilovic – Jule Niemeier
Pronostic: 
3 seturi
Cota: 
2.45 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

  1. Cum sa vii si sa spui ca va cistiga Tirante? V-as da afara cu suturi in fund. Habar nu aveti despre ce vorbiti. Cine v-a angajat?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
4 din 5
PROCENTAJ
80%
UNITĂȚI
+318
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: