Pronosticuri tenis propuse de Andrei Bratu 23.09.2020

Scris de ABrt22/09/2020

Din cele 3 pronosticuri oferite ieri, 2 au fost câștigătoare, în timp ce disputa Khachanov – Struff a fost una extrem de echilibrată. Pentru astăzi, am ales să continui cu aceeași competiție, cea de la Hamburg, unde din nou am oferit 3 ponturi.

Roberto Bautista-Agut – Dominik Koepfer ponturi pariuri

Favoritul cu numărul 4 de la Hamburg, ibericul Roberto Bautista-Agut, consider că va avea o misiune facilă în optimile de finală, în fața lui Dominik Koepfer.

Anticipez o victorie la o diferență de cel puțin 4 game-uri în favoarea spaniolului, fiind în primul rând jucătorul mai odihnit, având în vedere că acesta este primul turneu după US Open, iar în primul tur a trecut în minimul de seturi de Bashilashvili. De partea cealaltă, Koepfer a ajuns până în sferturi la Roma, a avut nevoie de set decisiv în primul tur în fața lui Nishioka, astfel că a acumulat suficientă oboseală.

Mai mult decât atât, în cele 5 victorii obținute de iberic pe zgură în 2020, de fiecare dată s-a impus la o diferență de cel puțin 5 game-uri, așa că anticipez un deznodământ asemănător și pentru această confruntare.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Roberto Bautista-Agut – Dominik Koepfer
Pronostic: 
-3.5 game-uri Bautista-Agut
Cota: 
1.62 @

Alexander Bublik – Felix Auger Aliassime ponturi pariuri

Canadianul Felix Auger Aliassime este considerat favorit cert de către casele de pariuri, însă părerea mea este că Alexander Bublik va oferi o replică pe măsură și nu va pierde acest meci la o diferență mai mare de 4 game-uri.

Alexander a ajuns la 17 meciuri jucate în 2020 pe zgură, cu 10 victorii obținute, în timp ce oponentul său a jucat doar 2 meciuri, astfel că diferența de ritm este semnificativă în favoarea jucătorului din Kazahstan.

Bublik a jucat în primul tur în fața unui zgurist redutabil, Albert Ramos-Vinolas, în fața căruia n-a cedat set și consider că dacă va juca la fel și în acest meci, Felix va avea o dispută foarte dificilă.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Alexander Bublik – Felix Auger Aliassime
Pronostic: 
+4.5 game-uri Bublik
Cota: 
1.72 @

Lukasz Kubot / Marcelo Melo – Yannick Hanfmann / Mats Moraing ponturi pariuri

Perechea favorită cu numărul 3 de la turneul de dublu de la Hamburg, Kubot / Melo, nu cred că va avea nicio problemă în fața perechii Hanfmann / Moraing și se va impune în minimul de seturi.

Lukasz și Marcelo se află pe locul 8 în clasamentul ATP la dublu, în timp ce adversarii lor ocupă pozițiile 847 și 1240, acest lucru scoțând în evidență faptul că nu au niciun fel de experiență la nivel de partide de dublu.

Cele 2 victorii obținute de Kubot / Melo în 2020 pe zgură s-au încheiat după 2 seturi, așa că sunt șanse foarte mari să avem parte de același scenariu și pentru acest duel.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Lukasz Kubot / Marcelo Melo – Yannick Hanfmann / Mats Moraing
Pronostic: 
2-0 Kubot / Melo
Cota: 
1.53 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Filip09
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
9 din 12
PROCENTAJ
75%
UNITĂȚI
+328
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: