Romania – Irlanda de Nord ponturi pariuri 22.03.2024

Scris de Zamfi21/03/2024
1
1.87
X
3.65
2
4.85
Romania
Irlanda de Nord
COTA PONT
1.87

Romania si Irlanda de Nord se dueleaza vineri seara de la ora 21:45, intr-o partida amicala ce va avea loc pe Arena Nationala din Bucuresti. Intalnirea va fi transmisa pe programul Prima TV. 

Romania

  • ”Tricolorii” au un moral excelent inaintea acestui joc, ajungand la 11 partide fara infrangere, dar cel mai important a fost calificarea la Euro, dupa o pauza de 8 ani, urmand ca la turneul din Germania sa dea piept cu Belgia, Slovacia si o nationala care va veni de la baraj.
  • Dupa acest amical cu Irlanda de Nord naționalei României va juca marți, 26 martie, de la ora 21:30, pe „Civitas Metropolitano” din Madrid cu reprezentativa Columbiei.
  • Pana la Euro, tricolorii si-au mai programat alte doua amicale,  marți, 4 iunie, contra Bulgariei, iar al doilea  sâmbătă, 8 iunie, împotriva reprezentativei din Liechtenstein.

Irlanda de Nord

  • Selectionata Irlandei de Nord a terminat pe penultimul loc grupa preliminara din care a făcut parte si a ratat EURO 2024. A incheiat cu o victorie campania de calificare 2-0 contra Danemarcei.
  • Reprezentativa lui Michael O’Neill reprezinta in acest moment o echipa modesta, care a decazut, fiind departe de nivelul din urma cu cativa ani. 
  • In precedentele noua partide disputate, nationala Irlandei de Nord a suferit sapte infrangeri, reusind doua victorii. 

Intalniri directe

Ultimele doua „directe”, disputate in 2020 în Nations League, s-au terminat nedecis, ambele cu scorul de 1-1. Cred ca Romania nu va pierde nici de aceasta data, iar selectia 1X reprezinta unul dintre cele mai sigure ponturi pariuri azi.

Echipe probabile

romania

21:45

 irlanda de nord


Moldovan

Ratiu

Burca

Dragusin

 Bancu

Cicaldau

M.Marin

Stanciu

Hagi

Puscas

Coman


echipament bzc


Hazard

Bradley

McNair

Toal

Brown

Lewis

Thompson

 Charles

Saville

Price

Charles


00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

In oferta celor de la Betano gasim o cota de 2.15 la peste 2.5 goluri si 2.05 pentru selectia ambele marcheaza. Victoria ”tricolorilor” este cotata cu 1.87.

Romania – Irlanda de Nord ponturi pariuri

Selectionata Romaniei arata destul de bine in aceste momente si cel putin la nivelul moralului este peste adversara sa.

Si lotul este mai bun decat al nord irlandezilor care reprezinta o echipa modesta in aceste momente, fiind departe de un truneu final.

Avand in vedere ca jucam acasa, cred ca jucatorii pregatiti de Edy Iordanescu vor aborda extrem de motivati acest duel, practic aceasta selectionata trebuind sa confirme calificarea de la Euro.

Mizez pe victoria Romaniei, mizand in special pe avantajul terenului propriu si pe moralul echipei, in comparatie cu dezamagirea nord irlandezilor, care au patru infrangeri consecutive in meciurile din deplasare.
Zamfi
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Romania – Irlanda de Nord
Pronostic: 
Victorie Romania
Cota: 
1.87 @

Romania – Irlanda de Nord ponturi pariuri

Edi Iordanescu a trezit aceasta nationala a Romaniei, care pare, in sfarsit, sa aiba constant rezultate. Acum jucam insa impotriva “cosmarului” Irlanda de Nord, in fata careia am obtinut numai remize in ultimele 3 meciuri, toate oficiale. Entuziasmul in randul suporterilor romani este insa unul mare, iar la ora meciului se anunta un stadion arhiplin.

Romania nu a mai fost invinsa din noiembrie 2022, fie ca vorbim de meciuri amicale sau oficiale. De partea cealalta, in ultimele 4 deplasari ale Irlandei de Nord am numarat tot atatea infrangeri, toate in meciuri oficiale. Printre adversare se numarau Kazahstan si Finlanda, in fata carora nord-irlandezii nu reuseau sa inscrie.

In ultimele 6 intalniri directe nu se inscriau mai mult de doua goluri si la fel ma astept sa se intample si acum. In ultimele amicale de acasa “tricolorii” gaseau greu drumul spre poarta adversa.
Radinho
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Romania – Irlanda de Nord
Pronostic: 
sub 2.5 goluri
Cota: 
1.62 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
34 din 66
PROCENTAJ
52%
UNITĂȚI
+689
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: