Salernitana – Atalanta ponturi pariuri 06.05.2024

Scris de chiriladavid2505/05/2024
1
8.10
X
5.50
2
1.35
Salernitana
Atalanta
COTA PONT
1.50

In penultimul duel al rundei cu numarul 35 de Italia Serie A, Salernitana, ultima clasata, va primi acasa replica formatiei de pe locul 6, Atalanta.

Confruntarea va incepe de la ora 19:00 si va putea fi urmarita pe programele DigiSport 2, OrangeSport 2 si PrimaSport 3, meci gazduit de Stadionul "Arechi" din Salerno.

Salernitana

E retrogradata de mai multe runde, avand doar 15 puncte luate in 34 de runde.

Vine dupa 3 infrangeri consecutive, 4:1 cu Lazio, 2:0 cu Fiorentina si 3:0 cu Frosinone, 2 si 3+ fiind un pont ce poate fi jucat pe biletul cota 2 azi.

A incasat 3 goluri din 4 suturi pe poarta in ultima runda, intr-un meci de altfel destul de echilibrat, in care Frosinone a fost preocupata sa-si apere dublul avantaj luat in primele 25 de minute.

Pierozzi e suspendat, in timp ce Kastanos, Maggiore, Gyomber, Jerome Boateng, Ochoa si Gomis sunt accidentati si nu pot evolua in acest meci.

Atalanta

Se aflat pe pozitia a 6-a in Serie A, avand 57 de puncte, cu 2 mai putine ca AS Roma si cu 7 mai putine ca Bologna care are 2 meciuri mai mult disputate.

Si-a castigat ultimele 2 meciuri de campionat, castigand 2:1 in deplasare la Monza si 2:0 acasa cu Empoli.

A izbutit doar o remiza in turul semifinalelor Europa League, la Marseille, asta desi a inceput foarte bine meciul, insa nu a reusit sa mentina ritmul dorit de antrenor.

La bergamasci nu pot evolua Holm, Toloi si Kolasinac, toti accidentati pana la runda cu numarul 37.

Intalniri directe

Atalanta a castigat 3 din ultimele 5 dueluri directe, pierzand in returul sezonului precedent, scor 1:0, asta dupa ce in turul sezonului 2022/2023 s-a impus cu 8:2. In turul acestui sezon, Atalanta s-a impus acasa, scor 4:1.

Echipe probabile

  • Salernitana (3-5-2): Costil, Manolas, Fazio, Pirola; Zanoli, Coulibaly, Basic, Bradaric, Tchaouna; Vignato, Ikwuemesi.
  • Atalanta (3-5-2): Carnesecchi, Scalvini, Hien, Bonifati; Hateboer, Pasalic, Adopo, Bakker, Miranchuk; Traore, Lookman.

Cote pariuri

  • Pentru peste 2.5 goluri, cota la Fortuna e 1.52.
  • De asemenea, pentru GG3+, cota e 2.16.

Salernitana – Atalanta ponturi pariuri

E un meci important pentru Atalanta, care nu-si permite sa dea cu piciorul acestei sanse de a lua 3 puncte cu ultima clasata, formatie ce a pierdut 23 de meciuri din 34 disputate si care a scos doar 1 punct din ultimele 5 runde.

Asta pentru ca miza e foarte mare si anume, grupele Ligii Campionilor, pentru locurile 4-5 luptand 3 echipe, Atalanta fiind pe 6, avand insa un meci mai putin disputat, unul in care daca s-ar impune ar putea trece peste AS Roma.

Salernitana de cand si-a schimbat din nou antrenorul, nu prea mai izbuteste sa joace ca o echipa, incasand 14 goluri in ultimele 5 runde, motiv pentru care merg aici si pe minim 2 reusite ale bergamascilor.
Salernitana – Atalanta
Pronostic: 
Bet Builder: victorie Atalanta, peste 1.5 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
19 din 34
PROCENTAJ
56%
UNITĂȚI
+900
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: