Sassuolo – Inter ponturi pariuri 28.11.2020

Scris de Andrei-Chirita26/11/2020

Una din cele mai interesante partide din aceasta runda cu numarul 9 din Serie A va avea loc de la ora 16:00 pe Mapei Stadium. Sassuolo si Inter sunt pregatite pentru un nou meci spectaculos asa cum ne-au obisnuit in stagiunea precedenta.

⚽ 1. Sassuolo

Sezonul precedent nu a fost doar un accident, si se pare ca lucrurile continua si in sezonul actual. Italianul De Zerbi face minuni pe banca lui Sassuolo pe care a dus-o pe locul 2 in Serie A dupa 8 etape. A strans 18 puncte din 24 puse in joc, fiind neinvinsa dupa aceste partide.

Are cel mai bun atac din Serie A cu 20 de goluri marcate, insa vine dupa 3 meciuri in care nu a mai facut spectacol.

A castigat in deplasarea de la Verona si Napoli cu acelasi scor de 2-0, si a remizat pe teren propriu cu Udinese, scor 0-0. Defrel, Pegolo si Romagna sunt accidentati.

⚽ 2. Inter

Antonio Conte are postul amenintat dupa ultimele rezultate, atat la nivel intern cat si european. Inter-ul ocupa locul 5 in Serie A cu 15 puncte dupa 8 jocuri. Se mentine la o distanta de 5 puncte fata de liderul AC Milan, iar forma de joc pare buna conform ultimelor rezultate.

Nu a mai pierdut de 4 etape, venind dupa un egal cu Parma si Atalanta, ca mai apoi sa castige impotriva lui Torino pe San Siro, scor 4-2. A reusit sa intoarca scorul de 2-1 grazie dublei lui Lukaku.

Din pacate, moralul nu este cel mai bun inaintea acestei deplasari, pierzand in UCL contra madrilenilor, si lucrurile se cam complica pentru calificarea in optimi. Vecino este accidentat, iar Padelli, Kolarov si Brozovic sunt in carantina.

⚽ 3. Intalniri directe

Am avut parte de 13 goluri in cele doua confruntari din stagiunea precedenta. Inter a reusit sa se impuna pe aceasta arena cu scorul de 4-3, ca in vara sa scoata un egal din nou spectaculos, scor 3-3.

⚽ 4. Sassuolo – Inter echipe probabile

Sassuolo (4-3-3): Consigli – Rogerio, Ferrari, Chiriches, Ayhan – Lopez, Traore, Locatelli – Muldur, Raspadori, Boga

Inter (3-5-2): Handanovic – D’Ambrosio, Ranocchia, Bastoni – Young, Vidal, Gagliardini, Barella, Hakimi – Lukaku, Sanchez

⚽ 6. Sassuolo – Inter ponturi pariuri

Sassuolo – Inter ponturi pariuri

Asteptarile sunt foarte mari conform rezultatelor din stagiunea precedenta, insa eu unul voi recurge la solist in aceasta dupa-amiaza.
Sassuolo merge foarte bine din toate punctele de vedere, si chiar daca este vizitata de Inter, are capacitatea necesara sa isi continue suprematia si sa ramana neinvinsa.
Inter a aratat ce valoare are in duelul cu Torino, dar si-a aratat si lacunele defensive. Infrangerea cu Real Madrid cu siguranta nu a picat bine si va fi resimtita pe Mapei Stadium.
Cel putin un punct pentru Sassuolo este pariul meu ce poate fi jucat single pe bilet, avand o cota excelenta la Unibet.
Sassuolo – Inter
Pronostic: 
1X
Cota: 
2.15

Sassuolo – Inter ponturi pariuri

Sassuolo primeste vizita lui Inter in runda 9 din Serie A si cred ca fi un joc cat se poate de spectaculos pentru ca ambele formatii se descurca foarte bine din punct de vedere ofensiv, dar au unele probleme in aparare.
De aceea aleg sa pariez pe goluri, dar am un pont care se bazeaza numai pe golurile dintr-o anumita repriza. In cazul ambelor formatii, in majoritatea golurilor din meciurile de acasa respectiv din deplasare s-au inscris cel putin 2 goluri dupa pauza si pe acest lucru voi miza si acum, cota fiind mai buna decat la peste 2.5 goluri.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Sassuolo – Inter
Pronostic: 
peste 1.5 goluri in a doua repriza
Cota: 
1.61

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
0 din 0
PROCENTAJ
UNITĂȚI
+0
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: