Skjern – Dinamo ponturi pariuri 30.04.2024

Scris de Florin198130/04/2024
1
3.20
X
10.25
2
1.53
Skjern
Dinamo
COTA PONT
1.57

In mansa retur a sferturilor de finala European League, campioana Romaniei Dinamo Bucuresti va merge in Danemarca pentru duelul cu Skjern. Intalnirea are loc de la ora 19.45 si poate fi urmarita pe canalele Digi Sport 3, Orange Sport si Prima Sport 3.

Skjern

O echipa redutabila acasa in acest sezon european suferind un singur esec si acela mare lupta contra lui Flensburg, 33-34.

Trupa pregatita de Mathias Madsen a trecut Povazska Bystrica, Braga, Nexe si Gorenje, de ultima la un scor categoric: 45-31.

Lupta si in campionatul intern pentru a merge in semifinale, a pierdut in weekend pe terenul lui GOG, dar cu un succes in urmatorul meci va merge in careul de asi.

In 2024 acasa are 7 partide sustinute, suferind 3 infrangeri si castigand de 4 ori.

Viktor Bergholt este cel mai bun marcator al sau in European League cu 62 de reusite.

Este urmat de Joaquim Nazare cu 55 de goluri si Anthony Gaudin cu 44 de reusite.

Dinamo Bucuresti

Se afla in fata celui mai important meci al sezonului, daca va castiga cel mai probabil va primi wild card pentru editia viitoare de Champions League, ceea ce inseamna alte perspective.

In jocul tur a facut destul de multe greseli atat in defensiva cat si in atac, va trebui mai multa atentie, danezii au demonstrat ca sunt o trupa bine organizata.

Trupa pregatita de Xavier Pascual are 6 meciuri in deplasare in aceasta competitie bifand 4 victorii si doua infrangeri.

Esecurile au venit la cele mai dificile adversare: Fuchse Berlin si Sporting Lisabona.

In schimb cainii au castigat la Chambery Savoie, Izvidac, CSM Constanta si Bjerringbro/Silkeborg.

Andrii Akimenko are cele mai multe goluri marcate, 80, urmat de Miklos Rosta (52), Lazar Kukic (49) si Ali Zein (47).

Intalniri directe

Sunt 3 partide directe intre cele doua echipe pana acum, Skjern le castigase pe primele doua disputate in 2017 in Champions League, 36-23 in deplasare si 39-28 acasa.

Dinamo a bifat primul succes in fata danezilor saptamana trecuta, 28-27, dar cu mare greutate fiind condusa cam intreg jocul.

Cote pariuri

Dinamo are prima optiune la victorie cu o cota de 1.53 oferita de Betano, Skern nu a facut un meci rau la Bucuresti, poti incerca un plus 2.5 goluri pe formatia daneza, cota 1.80.

Skjern – Dinamo ponturi pariuri

Se infrunta doua echipe ofensive, dar miza unei calificari in Final Four isi va pune din plin amprenta, fiecare formatie va incerca in primul rand sa limiteze optiunile de atac ale adversarei.

Skjern stie ca un eventual joc deschis, pe contre, o avantajeaza in mod clar pe Dinamo, echipa cu o banca mai buna, dar si jucatori care daca au spatiu nu iarta.

La randul sau Dinamo nu vine in Danemarca sa faca spectacol, obiectivul si tot ceea ce conteaza este calificarea, una uxtrem de importanta mai ales pentru sezonul viitor cand ca solicata wild card pentru Liga Campionilor.

Va fi o partida aprig disputata, iar ca de obicei in genul acesta de infruntari toata energia si atentia este canalizata catre faza defensiva, agresivitate, marcaj, iar in atac cat mai multa prudenta.
Florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Skjern – Dinamo
Pronostic: 
Sub 62.5 goluri
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
25 din 45
PROCENTAJ
56%
UNITĂȚI
+852
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: