Stoke – Leicester ponturi pariuri 09.01.2021

Scris de Bmg08/01/2021

Sambata avem multe partide in Cupa Angliei, iar Leicester pare sa aiba o deplasare complicata cu Stoke. Tu ce zici? Ai pariat ceva? Mergi pe vulpi? Ora de start este 17.00, iar operatorii de pariuri online considerca ca oaspetii pornesc favoriti. Daca nu ai pariat inca nimic, iti recomand sa citesti analiza de mai jos, unde gasesti si recomandarea mea de pariu.

⚽ 1. Stoke.

Avem aici o formatie de esalon secund in Anglia, care se gandeste la revenirea in Premier League. Deocamdata se gaseste pe locul 8 in Championship, dar distanta pana la play-off nu este mare.

Stoke traverseaza o forma de moment slaba, care nu o recomanda. Nu castiga de 4 partide, iar in weekend a pierdut acasa cu Bournemouth (0-1). In ultima perioada are ceva probleme pe faza de atac si marcheaza greu.

Gazdele se confrunta cu multe probleme de lot si tocmai de aceea nu le vad bine. Din compartimentul ofensiv vor lipsi Steven Fletcher, Tyrese Campbell si Lee Gregory. Nu pot juca nici Angus Gunn, Adam Davies si Morgan Fox.

⚽ 2. Leicester.

Vulpile sunt favorite din toate punctele de vedere. Fac un sezon foarte bun si se gasesc pe locul 3 in Premier League. Practica un fotbal spectacol si de aceea eu consider ca putem face profit cu pariurile speciale de la Unibet, una dintre casele de pariuri cu cele mai mari cote.

Leicester vine dupa un succes important, in deplasare cu Newcastle (2-1). Are acum o serie de 4 jocuri fara infrangere. Interesant ca ultimele 3 au fost GG.

Ca si probleme de efectiv, trebuie spus ca vulpile nu il au la dispozitie pe Vardy, care va lipsi ceva timp. Maddison s-a accidentat si el, insa Caglar Soyuncu al trebuie sa fie apt de joc.

⚽ 3. Stoke – Leicester intalniri directe.

Aceste formatii nu s-au mai confruntat in meci direct de aproape 3 ani, asa ca bilantul disputelor nu ne ajuta cu nimic la alegerea pontului.

⚽ 4. Stoke – Leicester echipe probabile.

Stoke (3-5-2) : Bursik; Collins, Souttar, Chester; Smith, Allen, Mikel, Powell, McClean; Brown, Vokes.
Leicester (4-3-3) : Ward; Justin, Morgan, Soyuncu, Thomas; Mendy, Praet, Choudhury; Under, Iheanacho, Perez.

⚽ 5. Stoke – Leicester cote pariuri.

Daca vrei sa pariezi pe goluri, sa stii ca la Betano gasesti cota excelenta de 2.15 pentru pariul „peste 2.5 goluri”. Tot la Betano iti recomand si pontul zilei pariuri cu o cota de 1.37 pentru „Leicester se califica”.

⚽ 6. Stoke – Leicester ponturi pariuri.

Stoke – Leicester ponturi pariuri

Au am ales o speciala aici, la o cota decenta. In primul rand, consider ca vom vedea cel putin 2 reusite pe tabela de scor. Este un joc eliminatoriu, iar odata ce se va deschide scorul golurile ar putea sa curga. Leicester este in forma si astept de la ea macar 2 reusite. Vine dupa 3 partide de GG, fiind una dintre cele mai spectaculoase formatii din Premier League.

Ma gandesc si la minim 8 cornere in meci. Leicester va forta inca de la inceput, in timp ce Stoke nu joaca chiar rau acasa. Sunt sigur ca putem vedea o partida pe contre, plus ca un astfel de handicap la cornere este in general mic pentru meciurile din Anglia.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Stoke – Leicester
Pronostic: 
Peste 1.5 goluri & peste 7.5 cornere
Cota: 
1.71

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
34 din 66
PROCENTAJ
52%
UNITĂȚI
+689
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: