Ponturi tenis propuse de Tennis.tipster.92 23.10.2020

Scris de Tennis.tipster.9222/10/2020

J. Sinner – G. Simon (ora 15:00) ponturi pariuri

Jannik Sinner este unul dintre cei mai promitatori jucatori din circuit in aceasta perioada, reusind cel mai bun sezon din cariera. Tanarul talian s-a adaptat foarte bine noilor conditii din sala de la Koln dupa un parcurs excelent pe zgura de la Roland Garros. Acesta a castigat extrem de clar primele 2 meciuri, in minimum de seturi, castigand in medie 70% din punctele jucate pe serviciul secund al adversarilor. In sferturile de finala el il va intalni pe Gilles Simon, cel care l-a invins in optimi de Denis Shapovalov, in 3 seturi, insa in acel meci canadianul a gresit nejustificat de mult. Gilles Simon se simte bine in sala, insa nivelul de consistenta in joc este unul superior jucatorului Italian, urmand ca acesta sa obtina o victorie facila, in minimum de seturi.

81 lei bonusuri fara depunere la pariuri online!


31 lei bonus FARA DEPUNERE! Inregistreaza-te AICI, fa verificarea contului si maine vei primi bonusul!


+


50 lei pariu gratuit FARA DEPUNERE! Inregistreaza-te AICI, verifica contul si maine vei primi pariul gratuit!

J. Sinner – G. Simon (ora 15:00)
Pronostic: 
J. Sinner 2-0
Cota: 
1.60 @

M. Sakkari – O. Jabeur (ora 15:00) ponturi pariuri

Maria Sakkari porneste cu prima sansa din punctul meu de vedere impotriva lui Ons Jabeur, tunisianca fiind la cel mai bun sezon din cariera. Insa jocul pe aceasta suprafata rapida din sala de la Ostrava ii este mai la indemana jucatoarei din Grecia, avand lovituri agresive din spatele terenului, in comparatie cu Ons Jabeur, care prefera schimburile mai lente de mingi, fiind destul de deficitara la deplasarea in teren. Ambele jucatoare au castigat partidele precedente in minimum de seturi, insa eu consider ca jucatoarea din Grecia va reusi sa ajunga in careul de asi de la Ostrava, in ciuda unui potential meci echilibrat.
M. Sakkari – O. Jabeur (ora 15:00)
Pronostic: 
M. Sakkari
Cota: 
1.97 @

D. Evans – K. Khachanov (ora 16:30) ponturi pariuri

Karen Khachanov porneste, putin surprinzator din punctul meu de vedere, cu sansa a 2-a in confruntarea cu Dan Evans in turneul de la Antwerp. Britanicul Evans a castigat singurul meci direct dintre cei doi, disputat in acest an in sala de la Rotterdam, in conditii asemanatoare, cu 2-1 la seturi. Acel meci a fost unul foarte echilibrat, diferenta fiind facuta la doar cateva puncte. Cei doi s-au descurcat bine si in acest turneu pana acum, Khachanov revenind de la 0-1 la seturi cu Zizou Bergs, in timp ce Dan Evans l-a eliminat in turul precedent pe Frances Tiafoe. Ma astept astfel la un meci echilibrat intre cei doi, precum cel de la Rotterdam, in care seturi au mari sanse sa fie decise in tiebreak, respective meciul intr-un set decisiv.
D. Evans – K. Khachanov (ora 16:30)
Pronostic: 
Peste 21.5 game-uri
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
33 din 65
PROCENTAJ
51%
UNITĂȚI
+639
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: