Tottenham – Brighton ponturi pariuri 05.02.2022

Scris de Radu Oprea05/02/2022
1
1.91
X
3.45
2
3.75
Tottenham
Brighton
COTA PONT
1.60

Confruntarea dintre Tottenham si Brighton are loc la Londra, in fieful lui Harry Kane si compania. Este un meci din a 4-a runda a Cupei Angliei care se anunta foarte interesant. Mai jos gasesti diverse informatii utile si un pronostic argumentat.

Tottenham

  • Nu a facut o treaba prea buna in campionat si este abia pe 7 cu 36 de puncte dupa 20 de runde parcurse. A marcat doar in 2 din ultimele 5 dispute si in toate a incasat gol. Ai putea incerca cu Publicwin bonus sa mizezi pe un GG.
  • Este inconstanta din moment ce vine dupa 3 infrangeri si 3 victorii. Acasa a pierdut cel mai recent meci, 0-1 cu Chelsea, dar inainte avusese 3 succese la rand acolo. In aceasta editie de Cupa Angliei a eliminat-o pe Morecambe, o trupa din League One.
  • Rodrigo Bentancur si Dejan Kulusevski sunt inca in asteptarea permiselor de munca. In concluzie, nu se stie inca daca acestea vor sosi pana la acest sfarsit de saptamana. Nu exista jucatori accidentati sau suspendati.

Brighton

  • Pentru pretentiile pe care le are sta bine, ea fiind pe 9 in Premier League cu 30 de puncte dupa 22 de etape. Vine dupa 6 dueluri in care a inscris si ea si adversara ta. Cand m-am gandit la capitolul predictii fotbal azi am tinut cont si de aceste cifre.
  • Nu a mai pierdut de 7 partide, iar in acest timp a obtinut 3 victorii, una dupa 120 de minute. Este neinvinsa si in ultimele 6 deplasari, iar in 2 s-a impus. Pentru a ajunge aici in Cupa Angliei a trecut de West Brom dupa acel joc cu 2 reprize de prelungiri.
  • Jeremy Sarmiento si Jason Steele sunt accidentati si din acest motiv sunt anuntati ca fiind indisponibili. Shane Duffy, Alexis Mac Allister si Enock Mwepu sunt incerti pentru ca au acuzat ceva probleme medicale.

Intalniri directe

Duelul care trebuia sa aiba loc in turul acestui campionat a fost amanat. In ultimele 4 confruntari ambele au castigat pe teren propriu. Brighton a facut-o cu 1-0 si 3-0, iar Tottenham de fiecare data cu acelasi scor, 2-1.

Echipe probabile

tottenham

22:00

brighton

Gollini

C. Romero

E. Dier

B. Davies

M. Doherty

H. Winks

Hojbjerg

R. Sessegnon

Bergwijn

H. Kane

Son

echipament bzc

Scherpen

Veltman

L. Dunk

A. Webster

Cucurella

Moder

Bissouma

Lamptey

Lallana

Trossard

Maupay

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

La PublicWin ai o cota de 2.80 pentru peste 1,5 goluri in repriza 1.
Tot aici gasesti o cota de 8.40 pentru scor corect 2-1.

Tottenham – Brighton ponturi pariuri

Cele doua formatii nu au aparari foarte exacte si de aceea sunt sanse destul de mari sa vedem goluri in ambele porti. Tottenham poate sa inscrie de una singura de 3 ori pentru ca are calitate in atac si in plus, evolueaza pe teren propriu.

Se pare ca in avantposturile gruparii londoneze vor fi 3 fotbalisti excelenti, e vorba despre Harry Kane, Heung-Min Son si Steven Bergwijn. Ea a evoluat de 17 ori acasa in acest sezon si pariul GG sau 3+ a fost castigator in 13 dintre aceste dueluri.

Brighton are si ea cativa jucatori care ar putea face diferenta. Aici ma refer in special la Adam Lallana, Leandro Trossard si Neal Maupay. Trupa pregatita de Graham Potter vine dupa 6 meciuri in care a marcat si ea si oponenta sa.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Tottenham – Brighton
Pronostic: 
GG sau 3+
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
34 din 66
PROCENTAJ
52%
UNITĂȚI
+689
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: