Udinese – Inter ponturi pariuri 02.02.2020

Scris de Kareka01/02/2020

In aceasta partida se infrunta doua echipe cu traditie in fotbalul italian, care in acest sezon au avut parcursuri diferite, gazdele nu au avut constanta in joc, iar Inter se lupta pentru castigarea titlului de campioana. Meciul se va disputa duminica seara la ora 21.45, la Udine, pe stadionul Dacia Arena si va fi arbitrata de la centru de Marco di Bello, care are o medie de 4.92 cartonase galbene date pe meci.

Udinese-Inter-02022020-cote

⚽ 1. Udinese

O echipa cu un parcurs slab in Seria A, care a reusit sa acumuleze 24 de puncte si sa ocupe locul 14, la 9 puncte de prima pozitie retrogradabila pe care se afla Spal si la 7 puncte de primul loc de cupa europeana ocupat de Cagliari. Are al doilea cel mai slab atac din Serie A, cu doar 19 goluri marcate. Vine dupa 2 esecuri consecutive, in fata lui Parma si a lui AC Milan.

Pe teren propriu in ultimele 5 meciuri, are o singura infrangere, cea din meciul impotriva lui AS Roma cu scorul de 4-0.

2.05 este cota pentru Peste 4.5 cornere avute de Udinese.

Pentru aceasta partida singurul jucator indisponibil este Samir Santos.

⚽ 2. Inter Milano

Locul 2 in Serie A cu 48 de puncte obtinute in cele 21 de etape scurse pana acum, reprezinta o performanta destul de buna pentru echipa, in acest sezon. Are cea mai buna defensiva din campionat cu doar 18 goluri primite. Este obligata sa castige pentru a-si mentine sansele la castigarea titlului. Are 14 etape consecutive fara infrangere.

Este singura echipa neinvinsa in deplasare, in cele 10 partide jucate.

2.92 este cota pentru Inter castiga la zero.

Pe lista cu jucatori indisponibili pentru aceasta partida se afla doar Antonio Candreva, suspendat, iar Kwadwo Asamoah isi poate reveni de pe o zi pe alta.

⚽ 3. Intalniri directe

In partida din tur meciul jucat la Milano, s-a terminat cu victoria gazdelor, cu scorul de 1-0.

⚽ 4. Udinese – Inter cote pariuri

Udinese - Inter

⚽ 5. Udinese – Inter ponturi pariuri

Udinese – Inter ponturi pariuri

Duelul dintre cele doua echipe cunoscute din Seria A, are o favorita mai clara decat o arata cotele, din punctul meu de vedere, Inter avand un sezon remarcabil cu unul din cele mai bune atacuri avute in ultimii ani. In schimb Udinese este o echipa care arata instabilitate in acest sezon de Serie A, cu al doilea cel mai slab atac din campionat. Inter este neinvinsa in cele 10 partide jucate in deplasare si in aceasta partida nu cred ca va avea emotii in castigarea partidei, dar pentru a fi precaut, mizez pe faptul ca va conduce la pauza sau la final. In precedentele 5 partide directe jucate pe acest teren, Inter a obtinut 4 victorii si un egal. Partida poate fi urmarita in transmisiune directa, pe Digi Sport 3, Look Sport si Telekom Sport.
Kareka
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Udinese – Inter
Pronostic: 
Pauza sau Final 2
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
34 din 66
PROCENTAJ
52%
UNITĂȚI
+689
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: