Union Berlin – Bochum ponturi pariuri – 05.05.2024

Scris de Alex Iacob04/05/2024
1
1.95
X
3.45
2
4.00
Union Berlin
Bochum
COTA PONT
1.60

Duminica, 05 mai 2024, incepand cu ora 16:30, pe Stadion An der Alten Forsterei, arbitrul M. Fritz, va fluiera startul meciului dintre Union Berlin si Bochum, duel din cadrul etapei a 32-a, din Germania - Bundesliga. 

Union Berlin:

Se afla pe locul 14 in clasament, cu 30 de puncte, obtinute in cele 31 de etape, din 8 victorii, 7 egaluri si 17 infrangeri. 

Dupa ce in sezonul trecut a terminat pe locul 4 in Bundesliga si a jucat in grupele Champions League, actualul sezon a fost unul dezastruos pentru Union Berlin.

Se lupta sa evite retrogradarea, fiind la egalitate de puncte cu Bochum, si cu 2 puncte mai mult decat Mainz, cu 3 etape inainte de finalizarea campionatului.

Din punct de vedere al lotului nu are probleme, astfel ca poate sa introduca in teren cel mai bun primi 11, astfel incat sa obtina cele 3 puncte. 

Bochum:

Se afla pe locul 15 in clasament, cu 30 de puncte, obtinute in cele 31 de etape, din 6 victorii, 12 egaluri si 13 infrangeri.

Vine dupa o victorie foarte importanta, 3-2, pe teren propriu cu Hoffenheim; de altfel, majoritea punctelor au fost obtinute pe teren propriu, acolo unde a reusit sa castige si cu Bayern, sau Stuttgart. 

In deplasare este cea mai slaba echipa din Bundesliga, a reusit sa obtina doar 7 puncte, in 15 meciuri si are de asemenea, cea mai slaba aparare, cu 38 de goluri incasate.

Din punct de vedere al lotului are destul de multi jucatori indisponibili, 6 jucatori nu isi vor putea ajuta echipe pe acest final de sezon. 

Intalniri directe:

Din 2020, pana in prezent, cele doua echipe s-au intalnit de 5 ori si si-au impartit punctele, in mod egal; Bochum a castigat de 2 ori, Union Berlin s-a impus si ea de 2 ori, iar un meci s-a terminat la egalitate.

In meciul tur, Bochum s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 3-0; din punct de vedere al golurilor, 3 din ultimele 4 meciuri directe s-au terminat cu gol marcat de ambele echipe. 

Echipe probabile:

  • Union Berlin: Ronnow; Doekhi, Knoche, Leite; Juranovic, Khedira, Tousart, Gosens; Aaronson; Volland, Kaufmann
  • Bochum: Riemann; Passlack, Ordets, Schlotterbeck, Bernardo; Bero, Elezi, Stoger, Wittek; Broschinski, Hofmann

Cote pariuri: 

Alte ponturi Germania, la meciul lui Union Berlin, cu Bochum, care se pot juca in cadrul casei de pariuri Betano sunt urmatoarele:

  • Peste 23.5 faulturi, la o cota de 1.80.
  • Peste 3.5 cartonase, la o cota de 1.35.

Union Berlin – Bochum ponturi pariuri

Recomandarea propusa de mine pentru acest meci este un BetBuilder, in cadrul casei de pariuri Betano „Union Berlin marcheaza & Union Berlin peste 3.5 suturi pe poarta”, la o cota de 1.60.

Am ales acest pronostic, deoarece Union Berlin este clar echipa cu un lot mai valoros, care in mod suprinzator se lupta pentru evitarea retrogradarii, dupa ce in sezonul trecut a terminat pe locul 4 in Bundesliga.

In acest sezon, pe teren propriu, Union Berlin s-a descurcat decent, problema pentru ei fiind in deplasare. De partea cealalta, Bochum este cea mai slaba echipa din Bundesliga in depalasare, reusind sa stranga doar 7 puncte, in 15 meciuri, avand si cea mai slaba defensiva, cu 38 de goluri incasate. De asemenea, in 13, din cele 15 deplasari, Bochum a incasat cel putin un gol.

Asadar, ma astept ca Union Berlin sa aiba contrulul meciului si sa forteze victoria, de aceea cred ca va marca si va avea multe ocazii la poarta lui Bochum, care sa le aduca si minim 4 suturi pe poarta.
Alex Iacob
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Union Berlin – Bochum
Pronostic: 
BetBuilder: Union Berlin marcheaza & Union Berlin peste 3.5 suturi pe poarta
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
19 din 34
PROCENTAJ
56%
UNITĂȚI
+900
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: