Vallecano – Almeria ponturi pariuri 05.05.2024

Scris de Johnny04/05/2024
1
1.58
X
4.10
2
5.70
Vallecano
Almeria
COTA PONT
1.58

Vallecano si Almeria se vor intalni duminica seara, de la ora 22:00, in etapa a 34-a din La Liga. Confruntarea dintre cele doua formatii este programata pe Estadio de Vallecas.

Vallecano

Vine dupa un meci slab facut pe terenul lui Villarreal. A fost invinsa cu un categoric 0-3. Inainte de acel duel a avut o serie de patru partide consecutive fara esec.

Momentan ocupa locul 15 in clasament. Se afla la opt puncte distanta de zona retrogradarii, astfel ca nu cred ca va avea emotii on privinta mentinerii in primul esalon.

In ultima perioada a jucat bine in meciurile de acasa. N-a mai fost invinsa pe teren propriu din februarie. A reusit inclusiv sa obtina o remiza in duelul cu Real Madrid.

Ratiu a jucat slab in meciul cu Villarreal si ma astept sa nu mai fie titular. Perez si Aridane sunt incerti, iar Ciss e suspendat.

Almeria

E matematic retrogradata in esalonul secund. Ocupa ultimul loc in clasament, fiind de departe cea mai slaba ce joaca in La Liga in acest sezon.

Are un singur succes si nu mai putin de 21 de esecuri. E echipa cu cea mai slaba aparare si e singura care incaseaza in medie peste doua goluri pe intalnire.

E interesant ca in ultimele patru deplasari a suferit un singur esec. A incurcat-o inclusiv pe Real Sociedad, o echipa mult mai solida.

Viera, Robertone si Ramazani sunt cu totii suspendati. Lipseste si Radovanovic, care este accidentat.

Intalniri directe

Meciul tur a fost castigat de Rayo fara prea mari probleme, cu scorul de 2-0. Cine vrea sa joace pe biletul zilei ponturi pe goluri, trebuie sa stie ca patru din ultimele cinci confruntari au fost de sub 2.5 goluri.

Echipe probabile

  • Rayo (4-2-3-1): Dimitrievski - Chavarria, Lejeune, Mumin, Balliu - Lopez, Valentin - De Frutos, Trejo, Isi - Camello
  • Almeria (4-2-3-1): Maximiano - Langa, Montes, Chumi, Pubill - Pena, Edgar - Embarba, Arribas, Baptistao - Lozano

Cote pariuri

Pentru Nu marcheaza ambele echipe gasim o cota de 1.94 la Las Vegas.

La sub 1.5 goluri in prima repriza cota e de 1.47.

Vallecano – Almeria ponturi pariuri

Cu o victorie duminica seara, Rayo va face un pas important in a-si asigura matematic salvarea de la retrogradare. Vallecano are toate sansele sa obtina un succes, urmand a primi pe teren propriu vizita celei mai slabe echipe din La Liga. Nu trebuie uitat ca Rayo n-a intampinat nicio emotie in tur si s-a impus cu 2-0.

Almeria nu mai are pentru ce sa lupte, fiind matematic retrogradata. Oaspetii au deja 21 de esecuri si prestatiile sale sunt in general extrem de modeste. Cred ca diferenta de valoare este destul de clara in favoarea echipei gazda. Nu degeaba am ales sa joc direct 1 solist la acest duel.
Johnny
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Vallecano – Almeria
Pronostic: 
1 solist
Cota: 
1.58 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
19 din 34
PROCENTAJ
56%
UNITĂȚI
+900
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: