Biletul zilei handbal 25.03.2021

Scris de Florin198125/03/2021
Bilet Handbal
Forma:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Bilanț: 10 Câștigate *luna in curs
COTA
3.18

Biletul zilei handbal 25.03.2021 – Pentru biletul zilei handbal am mizat pe trei partide, doua din Germania Bundesliga, cealalalta din Romania Liga Florilor. Biletul zilei handbal din 25.03.2021 are o cota de 3.18 si poate fi jucat cel tarziu pana la ora 18:45.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei handbal 25.03.2021.

Ponturi pariuri Hannover Burgdorf – Eulen Ludwigshafen (ora 20.00)

  • Hannover este in cadere libera, vine dupa 4 partide fara victorie, doua remize si tot atatea infrangeri fiind rezultatele obtinute de elevii lui Antonio Carlos Ortega, insa tehnicianul trebuie sa isi readuca rapid elevii in forma maxima, iar partida cu Eulen Ludwigshafen, echipa care lupta pentru retrogradare vine foarte bine.
  • Bufnitele sunt pe penultimul loc in Germania Bundesliga cu doar 9 puncte cucerite dupa 21 de jocuri, iar sansele de a inregistra un rezultat pozitiv in Swiss Life Hall ZAG Arena sunt extrem de mici cu atat mai mult cu cat au pierdut toate partidele disputate in aceasta sala.
  • Die Recken isi doresc un rezultat foarte bun pentru a pune capat seriei relativ slabe, vor incepe foarte tare meciul si nu vor oferi nicio sansa adversarei, totusi pe teren propriu au avut prestatii bune cu 4 victorii in ultimele 6 jocuri, doar Flensburg si Magdeburg au castigat in acest interval impotriva sa acasa.
  • Gazdele au intreg lotul valid la dispozitie, mai putin extrema dreapta Johan Hansen, care este in carantina, sunt asadar toate premisele ca Hannover sa se impuna de o maniera categorica in fata unei echipe din subsolul clasamentului.
  • Pont: Hannover Burgdorf conduce la pauza si castiga partida @ 1.50>> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Goppingen – Muinden (ora 20.00)

  • Un meci pe care gazdele il vor castiga fara indoiala, moralul in randul jucatorilor lui Goppingen este la cote maxime dupa ce au castigat precedentele 6 jocuri din campionat.
  • Oaspetii se poate spune ca sunt in grafic, mai ales dupa succesul din ultima runda cu lanterna rosie Coburg 2000, rezultat in urma caruia au scapat in mare parte de grijile retrogradarii.
  • Tehnicianul lui Fricsh Auf, Hartmut Mayerhoffer, nu are mari probleme de lot, doar Tobias Ellebaek este incert dupa probleme la umar, in rest toti ceilalti jucatori pot evolua impotriva lui Minden.
  • Singurul succes al oaspetilor in deplasare a fost bifat in fata lanternei rosii, in rest echipa pregatita de Frank Carstens a pierdut 7 jocuri din cele 10 disputate pe teren strain.
  • Pont: Goppingen conduce la pauza si castiga partida @ 1.70 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Magura Cisnadiei – CSU Cluj Napoca (ora 18.45) (F)

  • O partida care poate capat asipratiilor Magurei la o participare in cupele europene, daca nu va castiga azi, este greu de crezut ca mai poate recupera ecartul fata de primele 5 clasate.
  • Clujul da semne de revenire, a castigat cu Gloria Bistrita si a remizat in fata CSM-ului din Bucuresti, insa este departe de a putea spune ca reprezinta o echipa redutabila in Liga Florilor, este totusi pe ultimul loc cu doar 4 puncte cumulate.
  • Nu ma astept la nicio surpriza in acest meci, Magura are un lot bun, experimentat cu aceiasi conducere tehnica de mult timp, chiar daca vine dupa 5 infrangeri ele au fost suferite in fata primelor 5 clasate, in plus diferentele de scor au fost destul de mici sau chiar la limita.
  • Pont: victorie Magura Cisnadiei @ 1.25 >> CLICK AICI pentru a paria!

Alte 2 bilete interesante de azi

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Handbal
10 Câștigate
9 Pierdute
53% Rata de castig
1200 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
33 din 65
PROCENTAJ
51%
UNITĂȚI
+639
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: