Frosinone – Salernitana ponturi pariuri 26.04.2024

Scris de Filip0925/04/2024
1
1.50
X
4.50
2
6.30
Frosinone
Salernitana
COTA PONT
1.50

Prologul etapei cu numarul 34 din Serie A ne propune un duel foarte important in economia luptei pentru evitarea retrogradarii. Frosinone primeste vizita Salernitanei intr-o partida programata vineri, cu incepere de la ora 21:45. Meciul se va disputa pe Stadio Benito Stirpe din Frosinone si se anunta extrem de interesant.

Frosinone

Ocupa locul 18, primul retrogradabil, in clasamentul la zi din Serie A, cu 28 de puncte acumulate in primele 33 de meciuri disputate, la egalitate de puncte cu Udinese, dar cu un meci in plus disputat.

A obtinut patru remize in ultimele patru meciuri de campionat si are mare nevoie de toate cele trei puncte pentru a incerca sa iasa din zona rosie a clasamentului. 

A obtinut doar sase victorii in aceasta editie de campionat, ultimul succes fiind inregistrat la sfarsitul lunii ianuarie, in partida cu Cagliari de pe teren propriu, incheiata cu scorul de 3-1. 

In ceea ce priveste clasamentul punctelor obtinute pe teren propriu, situatia arata putin mai bine, gazdele de vineri ocupand pozitia a 14-a a clasamentului, cu 22 de puncte acumulate in 16 meciuri disputate.

Salernitana

Este lanterna rosie a clasamentului din Serie A, iar sansele de mentinere in primul esalon au ramas in acest moment doar matematice si pot disparea de tot in cazul unei infrangeri in partida de vineri. 

A obtinut doar doua victorii in aceasta editie de campionat si are in palmares 15 puncte adunate in cele 33 de meciuri jucate pana acum. 

A pierdut cinci din ultimele sase meciuri disputate in Serie A, singurul rezultat pozitiv fiind egalul obtinut in confruntarea de pe teren propriu cu Sassuolo, scor 2-2. 

Are sase jucatori indisponibili pentru meciul de vineri, carora ar putea sa li se adauge si atacantul senegalez Boulaye Dia, incert la aceasta ora. 

Forma foarte modesta a oaspetilor de vineri, precum si problemele de lot constituie din punctul meu de vedere argumente foarte bune pentru ca pronosticul de mai jos sa fie inclus si pe biletul zilei azi.

Intalniri directe

Situatia ultimelor cinci meciuri directe este extrem de echilibrata. Fiecare dintre cele doua formatii a reusit sa se impuna o singura data, pentru ca toate celelalte trei partide sa se incheie la egalitate.

In meciul tur al acestui sezon, cele doua echipe au remizat pe terenul Salernitanei, scor 1-1, la capatul unui meci echilibrat, in care Frosinone a reusit sa deschida scorul inca din minutul 12, dar s-a vazut egalata de golul lui Jovane din minutul 52.

Echipe probabile

  • Frosinone: Turati, Lirola, Romagnoli, Okoli, Zortea, Mazzitelli, Barrenechea, Valeri, Brescianini, Soule, Cheddira.
  • Salernitana: Ochoa, Pierozzi, Fazio, Pirola, Sambia, Legowski, Basic, Bradaric, Tchaouna, Candreva, Ikwuemesi.

Cote pariuri

Total goluri: Sub 3.5 - Cota 1.52

Egalitate minim o repriza: DA - Cota 1.65  

Frosinone – Salernitana ponturi pariuri

Frosinone primeste vineri vizita ultimei clasate din Serie A si este obligata sa obtina cele trei puncte pentru a pastra sanse reale in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Cu alte cuvinte, pentru Frosinone, meciul de vineri are semnificatia unei adevarate finale pentru mentinerea in primul esalon fotbalistic al Italiei.

Gazdele au sansa sa intalneasca cea mai modesta echipa a acestui sezon, care are totodata importante probleme de lot, astfel ca pornesc in mod evident ca favorite.

Asadar, meciul de vineri pare sa reprezinte pentru Frosinone cea mai importanta sansa de a-si adauga o noua victorie in palmaresul acestui sezon si totodata de a intrerupe seria de 3 luni de meciuri consecutive fara succes.

Impinsi de la spate de proprii suporteri, cred ca baietii lui Eusebio Di Francesco vor strange randurile si vor face o partida solida, care sa le aduca cele trei puncte atat de importante in lupta pentru evitarea retrogradarii.
Filip09
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Frosinone – Salernitana
Pronostic: 
1
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
4 din 5
PROCENTAJ
80%
UNITĂȚI
+235
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: