Cota 2 la pariuri 07.11.2020

Scris de Gabi Donadoni07/11/2020
Cota 2
Forma:
Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Bilanț: 1 Câștigate *luna in curs
COTA
2.28

Continuam si azi cu reteta romano-daneza, doar ca teoretic ar fi vorba de doi mari favoriti la jocurile alese. FCSB in tentativa de a urca pe prima pozitie cit mai curind nu-si poate permite luxul sa piarda puncte in fata unei formatii oaspete lovita de covid, din care vor lipsi patru piese de baza, Harut, Ogenda, Chindris si Askovski fiind jucatorii depistati pozitivi. Iar din Danemarca am decis sa merg pe varianta goluri la gazde, „stacheta” pe care cei de la Fremad Amager o reusesc de obicei lejer. Sa avem bafta si profit!

1. Pronostic FCSB – Botosani (21:45)

Gazdele fara sa piarda pe teren propriu de 12 jocuri, ultima infringere fiind acel 0-2 cu CFR Cluj din sezonul trecut. Moldovenii au un singur succes din ultimele patru jocuri, 2-1 la Medias, si patru infringeri.

Pe linga forma sportiva aratata in ultimele jocuri asa cum aminteam au fost gasiti la testarea din acest final de saptamina cinci jucatori pozitivi, din care patru sunt titulari incontestabili, Harut, Chindris, Ogenda si Askovski.

Gazdele desi fara Coman, in continuare accidentat, sunt echipa cu cel mai bun atac din prima liga, 24 de goluri marcate in noua jocuri, din care 13 reusite in prima repriza.

Cei de la FCSB nu au mai primit gol in ultimele trei confruntari, mai mult fara gol in sase din cele noua jocuri disputate.

Din 17 partide in prima liga bucurestenii au castigat de 12 ori, patru remize si o singura infringere, 2-0 într-un meci disputat la Pitești, pe 29 iulie 2019.

Pont: 1@2+, cota 1,52 >> CLICK AICI pentru a paria!

2. Pronostic Fremad Amager – Kolding (16:00)

Cu o victorie azi gazdele ar putea urca pe pozitia secunda in clasament dupa 11 jocuri, insa nu ar fi exclus sa avem parte de o mica surpriza.

Fremad o echipa transanta pina acum, fara remiza, sase succese si patru infringeri, 28 de goluri reusite in 10 partide, o medie de aproape trei goluri de fiecare etapa.

In ultimii 15 ani doar 7 confruntari intre cele doua echipe, Kolding fara victorie, doar doua in contul gazdelor de azi si cinci rezulttae de egalitate.

Interesant ca din cele cinci remize in patru din ele am inregistrat acelasi scor, 2-2, sezonul trecut toate cele trei confruntari fiind egaluri, din care de doua ori 2-2.

Pont: G2+, cota 1.50 >> CLICK AICI pentru a paria

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Cota 2
1 Câștigate
0 Pierdute
100% Rata de castig
130 Unitati
Rezultate:
Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
4 din 5
PROCENTAJ
80%
UNITĂȚI
+318
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: