Pronosticul Zilei EURO 2020 07.07.2021

Scris de chiriladavid2506/07/2021
Pontul Zilei
Forma:
Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Meciul Zilei
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
1.7

Am avut ceva emotii ieri, Mancini nefiind prea inspirat cu schimbarile, o schimbare de modul putand aduce calificarea inca din primele 90 de minute,

Tot pe un pont la partida de la Euro voi merge si azi, Pronosticul Zilei din data de 07 Iulie 2021 urmand a veni din partida dintre Anglia si Danemarca.

Anglia.

Se afla abia pentru a 3-a oara in semifinale de la Euro, nereusind niciodata sa castige turneul continental, ci doar pe cel intercontinental, in 1966. Iar triumful din 1966 a venit chiar acasa, pe Wembley, intr-o finala impotriva Germaniei de Vest, acesta fiind si unul din motivele pentru care englezii au incredere ca vor iesi campioni.

A inceput sa prinda viteza dupa faza grupelor, invingand-o in sferturi, pe Germania, scor 2:0, castigand mai apoi in fata Ucrainei, cu scorul de 4:0. Harry Kane a iesit la rampa in cele doua partide, inscriind golul de 2:0 in jocul cu nemtii si o dubla in duelul cu ucrainienii.

Danemarca.

Spre deosebire de adversara sa, a reusit sa ridice trofeul european deasupra capului, in editia din 1992, intr-o finala cu Germania, castigata cu scorul de 2:0. Si la semifinale de la Euro sta mai bine decat Anglia, urmand a bifa cea de-a 4-a semifinala, fiind o forta la aceste turnee finale de pe vechiul continent.

E prima selectionata ce ajunge atat de departe dupa ce a pierdut primele 2 jocuri din grupe, dupa cele 2 infrangeri venind 3 succese in 90 de minute, 4:1 cu Rusia, 4:0 cu Tara Galilor si 2:1 cu Cehia. Delaney si Dolberg au inscris in partida cu Cehia.

Concluzii.

Argumentele pentru acest pronostic se regasesc in articolul ponturi pariuri Anglia – Danemarca.

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Pontul Zilei
15 Câștigate
12 Pierdute
56% Rata de castig
18 Unitati
Rezultate:
Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: