Barcelona – Atletico Madrid ponturi pariuri 06.02.2022

Scris de Radu Oprea05/02/2022
1
2.30
X
3.30
2
3.20
Barcelona
Atletico Madrid
COTA PONT
1.52

Supermeciul Barcelona - Atletico Madrid se va desfasura pe celebrul Camp Nou. Dificilul rol de arbitru al acestui duel i-a fost incredintat lui Jesus Gil Manzano. Te invit sa citesti randurile de mai jos pentru ca vei gasi detalii interesante si un pont.

Barcelona

  • Pare ca incepe sa isi revina sub conducerea lui Xavi, iar acum este pe locul al 5-lea cu 35 de puncte dupa 21 de etape. A inscris in precedentele 9 confruntari oficiale, insa doar in 2 dintre ele nu a incasat gol, deci defensiva sufera.
  • Vine dupa o victorie la Alaves, insa a fost prima dupa 3 meciuri la rand, in 2 dintre ele fiind invinsa. Cele 2 esecuri au venit dupa 120 de minute in Cupa si Supercupa, cu Real Madrid si Bilbao. A pierdut doar una din ultimele 5 dispute de acasa si in 2 s-a impus.
  • Alex Balde, Ansu Fati, Eric Garcia, Clement Lenglet, Sergi Roberto si Samuel Umtiti sunt cu totii accidentati si nu se poate conta pe serviciile lor. Memphis Depay are si el probleme medicale si de aceea este incert.

Atletico Madrid

  • Este chiar deasupra adversarei de acum in clasament, pe 4 asadar si are 36 de puncte obtinute in 21 de runde parcurse. In 8 din ultimele 9 intalniri a marcat, dar a scapat fara gol primit doar in 2 dintre acestea.
  • Ca si oponenta ei vine dupa un succes, cu Valencia, dar inainte avusese o remiza si 2 infrangeri. A castigat doar unul din precedentele 7 dueluri de pe teren strain, iar in 5 dintre ele a fost invinsa, asadar sufera departe de casa.
  • Antoine Griezmann, Geoffrey Kondogbia si Marcos Llorente au probleme fizice si prezenta lor pe gazon este pusa sub semnul intrebarii. Chiar si daca acestia vor lipsi, are unul dintre cele mai bune loturi de fotbal azi si se gasesc inlocuitori pentru ei.

Intalniri directe

Atletico Madrid este neinvinsa in ultimele 5 astfel de derby-uri si pe 3 le-a castigat. In turul acestui campionat a obtinut o victorie clara, cu 2-0. Ea insa nu s-a mai impus pe Camp Nou din 2006, iar in cea mai recenta vizita acolo scorul a fost 0-0.

Echipe probabile

Barcelona

17:15

atletico madrid

Ter Stegen

D. Alves

R. Araujo

Pique

J. Alba

F. de Jong

Busquets

Pedri

F. Torres

L. de Jong

Gavi

echipament bzc

Oblak

D. Wass

J. M. Gimenez

S. Savic

M. Hermoso

Y. Carrasco

R. de Paul

Koke

Lemar

A. Correa

L. Suarez

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

La Betano pariuri ai o cota de 3.55 daca mizezi pe minim un cartonas rosu.
Tot aici gasesti o cota de 2.15 ca sa pariezi ca mingea va lovi macar o data bara.

Barcelona – Atletico Madrid ponturi pariuri

Problemele de la Barcelona inca nu s-au rezolvat si consider ca cel putin acest sezon este unul de tranzitie. S-au adus mai multi jucatori de atac, insa nu au fost transferati mai deloc oameni cu profil defensiv, iar apararea ramane un punct slab.

Am observat cu totii ca Xavi vrea ca elevii sai sa practice un fotbal asemanator celui din epoca Guardiola. De multe ori insa aparatorii raman 1 contra 1 cu adversarii si sunt depasiti. Drept dovada, in 3 din ultimele 5 meciuri au incasat gol pana in minutul 80.

De partea cealalta va fi Atletico Madrid, o formatie extrem de artagoasa. Ii are in avantposturi pe Yannick Carrasco, Angel Correa si Luis Suarez, fotbalisti foarte buni. In 7 din precedentele 8 dispute ei sau colegii lor au marcat in primele 79 de minute.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Barcelona – Atletico Madrid
Pronostic: 
Atletico Madrid inscrie pana in minutul 80
Cota: 
1.52 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
21 din 32
PROCENTAJ
66%
UNITĂȚI
+626
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: