Bayern – Arsenal ponturi pariuri 17.04.2024

Scris de CaraCiprian16/04/2024
1
2.37
X
3.70
2
2.82
Bayern
Arsenal
COTA PONT
1.75

Bayern - Arsenal se va disputa miercuri de la ora 22:00 si este poate cel mai atractiv retur din sferturile de finala ale Ligii Campionilor. Se pleaca de la scorul general de 2-2, intr-un duel in care este aproape imposibil de anticipat cine se va califica in semifinalele competitiei.

Bayern

  • Tinand cont de faptul ca au ratat obiectivele pe plan intern, ,,bavarezii" au toate motivele sa se concentreze pe Champions League. Pana acum se descurca bine, castigand la pas o grupa cu FC Copenhaga, Galatasaray si Manchester United, trecand apoi de Lazio in optimi. Cu Arsenal, acestia au scos o remiza la Londra, astfel ca au prima sansa la calificarea in semifinale. Acestia sa avanseze in semifinale pare sa fie unul dintre cele mai bune ponturi Liga Campionilor.
  • Aceasta a castigat de 6 ori Cupa/Liga Campionilor, ultima oara in 2019-2020, dupa o finala cu PSG (1-0). Totusi, de atunci, ,,bavarezii" nu au mai trecut de sferturi, anul trecut fiind eliminati de o reprezentanta a Premier League, Manchester City (0-3, 1-1).
  • Vestea mai putin buna este ca nu se va putea baza pe Davies, suspendat la retur dupa ce a luat galben saptamana trecuta. De asemenea, formatia antrenata de Tuchel l-a pierdut si pe Coman pentru retur. Winger-ul francez s-a accidentat in victoria contra lui Koln, scor 2-0, din etapa a 29-a din Bundesliga.

Arsenal

  • Dupa 6 sezoane consecutive in care au absentat din Champions League, “tunarii” fac o figura frumoasa in cea mai importanta competitie inter-cluburi a lumii. Dupa ce au castigat o grupa cu Lens, Sevilla si PSV Eindhoven, acestia au trecut cu emotii de FC Porto, urmand sa aibe mult de munca si la returul cu Bayern Munchen.
  • Spre deosebire de adversara sa, vine dupa o infrangere, in weekend pierzand cu 0-2 in disputa de pe teren propriu cu Aston Villa. A pierdut astfel teren in lupta pentru titlu, cedand primul loc al clasamentului din Premier League, punand de asemenea capat si unei serii de 8 partide consecutive fara esec.
  • Din punct de vedere al pedigreeului european, nu exista termeni de comparatie intre cele 2 formatii. ,,Tunarii" nu au castigat niciodată Champions League, jucand doar o finala (pierduta contra Barcelonei, in 2006). In plus, londonezii revin in sferturile de finala ale competitiei dupa 14 ani de pauza, tocmai in 2009-2010 ajungand ultima oara intre cele mai bune 8 echipe din Europa (infrangere tot cu Barcelona, 2-2 si 1-4).

Intalniri directe

In afara turului Bayern – Arsenal, din acest sezon, cele 2 echipe s-au mai intalnit in Liga Campionilor in anul 2017. Atunci, ,,bavarezii" se impuneau si in tur si la retur cu 5-1.

Echipe probabile

bayern

22:00

arsenal

Neuer

Kimmich

De Ligt

Dier

Mazraoui

Goretzka

Pavlovic

Sane

Musiala

Guerreiro

Kane

echipament bzc

Raya

White

Saliba

Gabriel

Zinchenko

Odegaard

Jorginho

Rice

Saka

Havertz

Martinelli

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Bayern sa se califice dupa minutele de prelungiri ne ofera o cota de 11.50.

Kane sa inscrie oricand are cota de 2.02.

Bayern – Arsenal ponturi pariuri

Bayern a facut un meci bun in turul de la Londra. ,,Bavarezii\”, contrar evolutiilor modeste din campionat, au reusit sa inscrie 2 goluri pe terenul rivalei engleze. Acum, trupa antrenata de Thomas Tuchel pare usor favorita la calificarea in semifinale.

Arsenal, pe de alta parte, a ratat sansa de a-si crea un avantaj serios inainte de retur. „Tunarii” au intampinat multe probleme in defensiva. Neobisnuit pentru o echipa care arata foarte bine in campionat. Misiunea englezilor va fi dificila la Munchen, dar vor incerca sa se califice mai departe.

In prima mansa, cele 2 au terminat la egalitate pe “Emirates Stadium”, intr-un spectaculos 2-2, astfel ca lupta pentru calificarea in semifinale ramane deschisa.

Este drept, Bayern Munchen are prima sansa, fiind avantajata de faptul ca joaca acasa, insa Arsenal are resursele necesare pentru a putea produce un rezultat pozitiv. Tinand cont de faptul ca in teren se vor infrunta 2 formatii ultra-ofensive, avem toate motivele sa credem ca vom asista la un duel pe cinste, la fel ca cel din tur si voi miza pe faptul ca cei de la Bayern vor reusi sa scoata macar un rezultat de egalitate si in meci vom avea cel putin 2 goluri.
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Bayern – Arsenal
Pronostic: 
Bet builder: Bayern castiga sau face egal. Peste 1,5 goluri in meci
Cota: 
1.75 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
42 din 80
PROCENTAJ
53%
UNITĂȚI
+728
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: