Cadiz – Espanyol ponturi pariuri 18.01.2022

Scris de Radu Oprea18/01/2022
1
3.45
X
3.10
2
2.33
Cadiz
Espanyol
COTA PONT
1.50

Cadiz si Espanyol dau piept pe Estadio Nuevo Mirandilla. Ambele echipe traverseaza o forma destul de slaba, dar eu cred ca va fi un meci interesant. Vezi mai jos informatii despre cele doua trupe si un pronostic caruia ii dau sanse mari de reusita.

Cadiz

  • Este penultima clasata si asta pentru ca are doar 14 puncte dupa 20 de etape. A marcat doar o data in ultimele 5 meciuri, dar a si scapat fara gol primit in 3 dintre ele. Asadar, cine a facut pariuri La Liga ca va tine poarta intacta a facut ceva profit.
  • Putem spune ca este inconstanta din moment ce vine dupa 2 victorii, 2 infrangeri si un rezultat de egalitate. A avut 10 dueluri pe teren propriu in acest sezon si nu a castigat niciunul, iar pe 5 dintre ele le-a pierdut.
  • Jose Mari, Anthony Lozano si Jon Ander Garrido sunt accidentati si din acest motiv se pare ca nu vor putea evolua. Florin Andone are sanse mici sa fie titular, veteranul Alvaro Negredo fiind preferat de antrenorul Sergio Gonzalez Soriano. 

Espanyol

  • Sta mult mai bine decat adversara ei intrucat este pe 11 cu 26 de puncte adunate in 20 de runde parcurse. Vine dupa 7 partide in care a inscris si ea si adversara sa, iar cei de la Unibet pariuri sportive dau o cota de 2.07 pentru GG.
  • Si ea este inconstanta pentru ca in ultimele 6 dispute are 3 victorii si tot atatea infrangeri. Exact aceleasi rezultate s-au inregistrat si in precedentele 6 deplasari in care a fost, asadar eu as evita sa mizez pe 1, X sau 2 solist.
  • David Lopez are probleme medicale si nu se poate conta pe serviciile lui. Va mai lipsi si Adria Pedrosa care este suspendat. In rest insa, tot lotul este la dispozitia tehnicianului Vicente Moreno Peris.

Intalniri directe

Exista doar un duel oficial recent intre ele si care este relevant. Este vorba bineinteles de cel din turul acestui campionat cand Espanyol s-a impus acasa cu 2-0. Raul de Tomas a deschis scorul in minutul 45, iar Nico Melamed a inchis tabela 20 de minute mai tarziu.

Echipe probabile

Cadiz

22:30

espanyol

J. Ledesma

F. Jimenez

J. Cala

Chust

A. Espino

Chapela

J. Jonsson

Alex Fernandez

Salvi

R. Sobrino

Negredo

echipament bzc

D. Lopez

A. Vidal

S. Gomez

L. Cabrera

D. VIla

K. Bare

Darder

Melamed

Embarba

L. Moron

R. de Tomas

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Pentru sub 1,5 goluri in repriza 1 ai o cota de 2.45 la Unibet.
Tot aici vei gasi o cota de 4.25 pentru Alvaro Negredo inscrie oricand.

Cadiz – Espanyol ponturi pariuri

Nu prea vad de ce vreuna dintre cele doua echipe s-ar multumi cu un rezultat de egalitate. Asadar, cel mai probabil ambele vor cauta victoria si cum sa o obtina altfel decat atacand. In aceste conditii eu cred ca vom vedea un meci spectaculos.

Cadiz evolueaza pe teren propriu si are mare nevoie de cele 3 puncte. Alex Fernandez, Ruben Sobrino sau Alvaro Negredo pot face diferenta. In 4 din ultimele 5 partide avute de ea acasa s-a inscris de cel putin 2 ori.

Espanyol il are in avantposturi pe Raul de Tomas care a facut o treaba excelenta in acest sezon. Loren Moron si Sergi Darder sunt si ei eficienti in fata portii. Ea vine dupa 7 confruntari in care s-au inregistrat minim 2 reusite pe tabela de marcaj.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Cadiz – Espanyol
Pronostic: 
total goluri peste 1,5
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
4 din 5
PROCENTAJ
80%
UNITĂȚI
+235
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: