CFR Cluj – Young Boys ponturi pariuri 29.10.2020

Scris de Andrei-Chirita28/10/2020

Debut excelent pentru formatia noastra romaneasca in grupele UEL. Runda cu numarul 2 o aliniaza fata in fata cu campioana Elvetiei, Young Boys, chiar aici in Gruia de la ora 22:00. Ai pariat ceva la acest joc? Vezi mai jos ce pont ti-am pregatit.

⚽ 1. CFR Cluj

Se pare ca anul precedent a lasat urmari in efectivul lui Dan Petrescu, mai ales la nivel european. 

Debut cu dreptul pentru clujeni care nu s-au lasat pradat de emotii si au invins cu multa sansa la Sofia, scor 2-0, desi jocul a inclinat mai mult de partea gazdelor. 

CFR continua sa ramana aproape si de liderul din Liga 1. Formatia ardeleana ocupa locul 3 cu 18 puncte, avand un golaveraj de 9 la 3. Distanta este de doar 3 puncte fata de Craiova. A reusit sa invinga la Voluntari, scor 1-0, dupa un meci dominat in totalitate.

⚽ 2. Young Boys

Cu un lot aproximativ de 60 de milioane de euro, formatia elvetiana a debutat cu stangul in grupa A din UEL. Echipa lui Seaoane a deschis scorul in partida cu AS Roma de pe teren propriu, insa scorul a fost intors dupa pauza in doar 5 minute, pierzand asadar cu 1-2. Ocaziile au apartinut formatiei elvetiene insa experienta trupei italiene si-a spus cuvantul.

A reusit sa depaseasca momentul, castigand in campionat pe teren propriu cu Luzern, scor 2-1, alegand acelasi tipar in partida europeana. Se afla pe locul 1 cu 11 puncte dupa 5 jocuri.

Multi absenti pentru Seaoane care nu se va putea baza pe serviciile lui Garcia, Lauper, Martins, Petignat si Spielmann

⚽ 3. Intalniri directe

Pana in acest moment nu am avut parte de nicio intalnire directa intre cele doua formatii.

⚽ 4. CFR Cluj – Young Boys echipe probabile

CFR Cluj (4-3-1-2): Balgradean – Camora, Burca, Vinicius, Susic – Deac, Hoban, Djokovic – Paun – Rondon, Debeljuh

Young Boys (3-4-3): von Ballmoot – Burgy, Lustenberger, Zesiger – Maceiras, Sierro, Rieder, Hefti – Ngamaleu, Nsame, Fassnacht

⚽ 6. CFR Cluj – Young Boys ponturi pariuri

CFR Cluj – Young Boys ponturi pariuri

Valoarea si experienta se afla de partea elvetienilor insa eu unul am mare incredere in echipa lui Dan Petrescu in aceasta seara.
CFR Cluj a demonstrat ca isi imbunatateste jocul de la meci la meci, mai ales la nivel european, si indiferent ce adversar va avea in fata, clujenii sunt capabili sa scoata punct sau puncte.
Young Boys nu mai are lotul din urma cu cateva sezoane cat reusea sa zdrobeasca orice adversar de clasa medie, dovada fiind si inceputul greoi de campionat, mai ales la nivel ofensiv.
Clujenii pot lovi oricand pe contraatac, iar intervalul de 1-3 goluri pentru gazde mi se pare cel mai potrivit pariu pentru aceasta intalnire.
CFR Cluj – Young Boys
Pronostic: 
1-3 goluri CFR Cluj
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
33 din 65
PROCENTAJ
51%
UNITĂȚI
+639
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: