Clermont – Strasbourg ponturi pariuri 19.01.2022

Scris de Radu Oprea19/01/2022
1
3.00
X
3.35
2
2.25
Clermont
Strasbourg
COTA PONT
1.50

Pe Stade Gabriel Montpied se vor confrunta Clermont si Strasbourg. Intalnirea va fi arbitrata de catre Bastien Dechepy. Te invit sa citesti randurile de mai jos pentru ca vei gasi detalii si statistici care ar putea fi utile, dar si un pont argumentat.

Clermont

  • Are dificultati si de aceea este abia pe pozitia a 16-a cu 18 puncte adunate in 20 de etape. Nu a marcat in ultimele 3 partide si in 2 dintre ele a primit gol, deci doar defensiva putem spune ca arata mai bine.
  • In cele 3 dueluri la care am facut referire nu s-a impus si in 2 a pierdut, de fiecare data la zero. Acasa este fara victorie de 4 confruntari, iar in acest timp a suferit 2 infrangeri, ce-i drept, cu puternicele Nice si Marseille.
  • Jean-Claude Billong este accidentat si nu va putea fi prezent pe gazon. Alidu Seidu nu este eligibil din cauza unei suspendari. Saif-Eddine Khaoui, Mohamed Bayo si Jim Allevina sunt la Cupa Africii pe Natiuni. 

Strasbourg

  • Este una dintre echipele bune de fotbal din Franta intrucat este pe locul al 7-lea cu 32 de puncte stranse in 20 de runde parcurse. In 3 din ultimele 4 meciuri a inscris si in 2 dintre acestea nu a incasat gol.
  • S-a impus in 3 din precedentele 4 dispute, exceptia fiind o infrangere cu Montpellier in Cupa Frantei. Acel esec este singurul din ultimele 6 deplasari, ea reusind sa castige 3 dintre acestea, deci ii merge bine pe teren strain.
  • Moise Sahi Dion si Maxime Le Marchand au probleme medicale si vor lipsi. Eiji Kawashima a iesit pozitiv la testul COVID-19 si probabil va absenta. Alexander Djiku si Habib Diallo isi reprezinta tarile la Cupa Africii pe Natiuni.

Intalniri directe

Nu avem ce puncta la acest capitol pentru ca nu au mai dat piept din anul 2017 pe cand ambele evoluau un Ligue 2. 

Echipe probabile

clermont

20:00

strasbourg

Djoco

A. Mendy

F. Ogier

Houtondji

Zedadaka

Magnin

J. Gastien

J. Dossou

Berthomier

Rashani

P. Hamel

echipament bzc

M. Sels

L. Perrin

Nyamsi

A. Caci

Lienard

Bellegarde

Prcic

I. Sissoko

K. Fila

A. Thomasson

Gameiro

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

La GetBet ai o cota de 2.20 pentru Strasbourg peste 1,5 goluri.
Pentru Clermont minim 5 cornere ai o cota de 1.95 la acelasi operator.

Clermont – Strasbourg ponturi pariuri

Strasbourg are un atac de calitate, al 3-lea din Ligue 1, iar PSG care il are pe cel mai eficient a marcat doar 3 goluri in plus. Este echipa mai puternica si de aceea eu unul ma astept sa inscrie destul de rapid in acest meci.

Are un lot valoros, iar in zona ofensiva sunt jucatori de calitate. Ma refer aici in special la Gameiro, Ajorque si Thomasson. In 5 din ultimele 6 deplasari a reusit sa marcheze in primele 50 de minute, deci puncteaza rapid.

Clermont are a 4-a cea mai slaba aparare din prima liga franceza si nu pare sa fi rezolvat aceasta problema. A avut 9 dueluri pe teren propriu in actuala stagiune si in 5 dintre ele a incasat cel putin un gol pana in minutul 70.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Clermont – Strasbourg
Pronostic: 
Strasbourg inscrie pana in minutul 70
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
5 din 6
PROCENTAJ
83%
UNITĂȚI
+323
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: