Novak Djokovic – Rafael Nadal ponturi pariuri 11.06.2021

Scris de Tennis.tipster.9210/06/2021

Cel mai asteptat meci de la Roland Garros din acest sezon va avea loc in semifinala turneului masculin, intre cei doi titani ai tenisului, Novak Djokovic si Rafael Nadal. Pe zgura, Rafael Nadal porneste cu prima sansa, insa sarbul a aratat o forma buna in acest turneu, iar meciul se anunta unul foarte spectaculos. Acest duel este programat vineri, incepand cu ora 18:30 si va fi transmis in direct pe Eurosport.

1. Novak Djokovic

Jucatorul din Serbia, ajuns la 33 de ani, se afla in prezent pe primul loc in clasamentul ATP, ocupand aceasta pozitie de un timp foarte indelungat.

Dupa finala pierduta in fata lui Nadal la Roma, Novak Djokovic este neinvins in circuit, reusind sa isi adjudece al doilea turneu disputat la Belgrad in acest sezon, turneu in care a pierdut un singur pe parcurs.

Pana in turul al 4-lea nu a pierdut niciun set, iar impotriva lui Lorenzo Musetti a avut parte de o revenire spectaculoasa de la 0-2 la seturi, cedand un singur game in urmatoarele 3 seturi, in timp ce sferturile de finala l-a invins pe Matteo Berrettini cu 3-1 la seturi.

2. Rafael Nadal

Jucatorul din Spania, in varsta de 34 de ani, ocupa in prezent locul 3 in clasamentul ATP, fiind de mai bine de 15 ani in top 4 ATP si unul dintre cei mai consistenti jucatori din istorie.

Rafael Nadal are o serie de 10 victorii la rand, venind la Paris dupa turneul castigat la Roma, in finala caruia l-a invins chiar pe Novak Djokovic, cu 2-1 la seturi.

In primele 5 partide disputate pe zgura sa preferata, la Roland Garros, a pierdut un singur set, chiar in sferturile de finala, impotriva lui Diego Schwartzman, in timp ce adversari precum Jannik Sinner sau Cameron Norrie, i-a invins in minimum de seturi.

3. Intâlniri directe

Cei doi jucatori s-au intalnit pana acum de 57 de ori, fiind cel mai disputat duel direct in istoria acestui sport in competitia masculina. Novak Djokovic conduce cu 29-28, insa ultimul meci direct a fost castigat de Rafael Nadal, in finala de la Roma din acest an, cu 2-1 la seturi.

4. Cote pariuri

Pentru o victorie a lui Novak Djokovic în acest meci , avem cota 3.47
Rafael Nadal s-a impus in ultimul meci direct de la Roland Garros in minimum de seturi, iar pentru victoria jucatorului din Spania cu 3-0 la seturi avem o cota de 2.70.

5. Novak Djokovic – Rafael Nadal ponturi pariuri

N. Djokovic – R. Nadal ponturi pariuri

Rafael Nadal porneste ca de fiecare data favorit in fata oricui pe aceasta suprafata si in special la Roland Garros. Ma astept insa ca meciul sa fie unul foarte echilibrat, cu multe puncte spectaculoase, cei doi cunoscandu-se la perfectie. E greu de crezut ca unul dintre cei doi va reusi sa domine intreaga partida, impartindu-si momentele de dominare in meci. Insa intr-un final, cred ca Rafael Nadal va reusi aproape ca de fiecare data sa se impuna, insa intr-un meci mult mai disptat decat finala de anul trecuta, incheiata cu 3-0 la seturi pentru spaniol.
N. Djokovic – R. Nadal
Pronostic: 
R. Nadal & Peste 35.5 game-uri
Cota: 
2.62 @

Novak Djokovic – Rafael Nadal ponturi pariuri

Un meci care ar fi meritat sa fie finala turneului intre cei mai buni jucatori pe zgura ai ultimilor ani si ai momentului, doi jucatori cu evolutii incredibile pe aceasta suprafata.

Rafa este favorit dar cred ca nu-i va fi usor, nu degeaba Nole este de atata vreme numarul 1 in lume, are o forta de motivatie iesita din comun si mai ales in meciurile mari reuseste sa-si impinga jocul pana la cel mai ridicat nivel posibil.

Djokovic nu si-a pierdut serviciul cu Berrettini, a servit regulat la acest turneu, in medie peste 2 asi pe set, a facut si destule duble greseli tocmai din dorinta de a fosrta mereu cu serviciul. Si Nadal a servit 1-2 asi pe set si mai mereu a terminat meciurile si cu 2-3 duble greseli.

Tinand cont de echilibrul si tensiunea meciului cred ca sunt sanse mari sa avem peste 10 asi si peste 6-7 duble greseli in total la final.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Novak Djokovic – Rafael Nadal
Pronostic: 
peste 11.5 asi & duble greseli
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
33 din 65
PROCENTAJ
51%
UNITĂȚI
+639
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: