Fiorentina – Genoa ponturi pariuri 15.04.2024

Scris de Zamfi14/04/2024
1
1.93
X
3.40
2
4.20
Fiorentina
Genoa
COTA PONT
1.50

Fiorentina si Genoa se intalnesc Luni seara de la ora 19:30 in cadrul etapei cu numarul 32 din Serie A. Partida se va juca pe stadio ”Artemio Franchi” si transmisa pe programele Digi Sport 3, Orange Sport si Prima Sport 3.

Fiorentina

  • Trupa din Florenta se afla pe locul 10 avand un total de 43 de puncte. O despart 7 puncte fara de ultimul loc ce duce in cupele europene, astfel ca victoria in acest duel este foarte importanta. 
  • Importanta este si victoria dupa acest meci, pentru ca Fiorentina va juca tot acasa, contra cehilor de la Plzen, in sferturile de finala ale UEFA Conference League. In tur, scorul a fost 0-0.
  • Revenind la Serie A, sa precizam ca echipa lui lui Vincenzo Italiano are doar o singura victorie in ultimele 5 jocuri. Cand vine vorba de meciurile de acasa, situatia este mult schimbata, astfel ca vedem o infrangere in 6 partide.
  • Gazdele nu au probleme de lot, dar  probabil antrenorul gazdelor va schimba cativa jucatori, sperand sa aiba o echipa cat mai proaspata din punct de vedere fizic la returul cu Plzen.

Genoa

  • Trupa din Genova nu a pierdut in ultimele trei etape, iar in cel mai recent a invins 2-1 pe terenul Veronei. Anterior acestui joc, Genoa remiza 1-1 acasa cu Frosinone si 0-0 la Torino, cu Juventus.
  • Se afla pe locul 12 in Serie A, avand un total de 38 de puncte, fara sanse la cupele europene, dar foarte linistita din punct de vedere al retrogradarii. In cele 31 de meciuri, a marcat 34 de goluri, primind 38.
  • In jocurile din deplasare, Genoa a suferit o singura infrangere in ultimele 8 jocuri, timp in care a mai reusit 3 victorii si 4 remize.
  • Oaspetii sunt in continuare fara Ruslan Malinovskyi, in timp ce Vitinha este incert din cauza unei probleme musculare.

Intalniri directe

In partida tur, Fiorentina s-a impus 4-1 pe terenul celor de la Genoa. In ultimele trei meciuri trupa viola s-a impus de fiecare data, marcandu-se multe goluri, un pronostic bun de adaugat pe biletul zilei pariu sigur.

Echipe probabile

fiorentina

19:30

genoa


Terracciano
Kayode

 Martinez Quarta

 Ranieri

Biraghi
Duncan

 Bonaventura

 Ikone

 Beltran

Kouame
Belotti

echipament bzc


Martinez
De Winter

Bani

 Vasquez
Sabelli

 Frendrup

Badelj

Messias

 Spence
Gudmundsson

Retegui


00
Zile
:
 
00
MINEREU
:
 
00
MINUT
:
 
00
secunde

Acest meci a început!

Cote pariuri

In oferta celor de la MrBit avem o cota de 1.50 la peste 7.5 cornere. Fiorentina va avea peste 5.5 lovituri de la coltul terenului ne aduce o cota de 1.95, in timp ce Genoa va avea minim 3 astfel de actiuni, are o cota de 1.60.

Fiorentina – Genoa ponturi pariuri

Este un duel foarte important pentru Fiorentina care se vede nevoita sa castige acest duel, pentru ca asltfel se va indeparta foarte mult de locul 6, ultimul care duce in Europa.

Totusi, trupa Viola are de pregatit si returul din Conference League, acolo unde va disputa acasa, mansa retur cu cehii de la Plzen. In tur, a fost 0-0.

Eu cred ca va fi un meci de calitate, in conditiile in care nici Genoa nu sta rau in meciurilde din deplasare, acolo unde a pierdut o singura data in ultimele 8 jocuri.

Pentru acest duel, m-am gandit sa pariem pe cornere, considerand ca ambele formatii isi vor creea mukte ocazii de poarta, iar varianta peste 7.5 lovituri de la coltul terenului, ne aduc o cota decenta.
Zamfi
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Fiorentina – Genoa
Pronostic: 
Peste 7.5 cornere
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
4 din 5
PROCENTAJ
80%
UNITĂȚI
+318
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: