Ponturi fotbal american 14.10.2023

Scris de Wade13/10/2023

Grosul etapei din NCAAF este in aceasta seara, avem din nou spectacol.

Am ales un numar de 5 ponturi pariuri in care am gasit un value solid.

Michigan – Indiana ponturi pariuri

Incep acest articol cu disputa din Michigan, unde Wolverines revin acasa dupa 2 match-ups dezechilibrate in deplasarile din Nebraska si Minnesota. Trupa s-a descatusat in ofensiva si a taxat doua aparari modeste cu 45, respectiv 52 de puncte. Va ramane acelasi iures ofensiv si in aceasta etapa?

Oaspetii din Indianapolis vin aici dupa ce au pierdut 2 din cele 5 dispute in aceste start de sezon. Mergand in aceasta deplasare impotriva uneia din cele mai bune echipe din SUA poate fi intimidant. Mai ales ca gruparea gazda a castigat toate cele 6 meciuri de pana acum. Mizez pe under aici datorita ritmului celor 2 echipe.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Michigan – Indiana
Pronostic: 
sub 50.5 puncte
Cota: 
1.87 @

Rutgers – Michigan State ponturi pariuri

Primul underdog care-mi face cu ochiul este la duelul dintre Rutgers si Michigan State. Ramanem astfel in conferinta Big 10, cu un match-up la care putem avea o surpriza. Rutgers este trupa care si-a vazut realitatea nu tocmai satisfacatoare in infrangerile dure cu Michigan si Wisconsin.

Spartans au inceput sezonul cu 2 victorii impotriva a 2 oponenti extrem de modesti. Au urmat apoi 2 infrangeri dure vs Washington & Maryland. In ultimul meci prestat au facut o figura frumoasa in deplasarea vs Iowa, meciul fiind decis pe final. Au un bye-week care va conta in aceasta disputa.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Rutgers – Michigan State
Pronostic: 
Michigan State +7.5 puncte
Cota: 
1.83 @

Buffalo – Bowling Green ponturi pariuri

Alt match-up de la care nu exclud surpriza este in Buffalo, acolo unde formatia vizitatoare este Bowling Green. Am vazut cum s-au comportat cele doua echipe in acest sezon si pot spune ca programul mai usor a fost de departe la echipa gazda. E posibil sa avem un overlook aici din partea bookmakerilor.

Bulls au pierdut clar primele 4 meciuri din sezon, recuperand cumva in ultimele 2 etape. Au avut insa 2 dueluri usoare vs Akron si Central Michigan. BG in schimb, a avut un program mult mai dificil, impresionand prin victoria de la Georgia Tech. Recomand cota de 2.85 la victoria oaspetilor, aleg punctele pentru siguranta.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Buffalo – Bowling Green
Pronostic: 
Bowling Green +7.5 puncte
Cota: 
1.82

Central Michigan – Akron ponturi pariuri

Ramanem la echipele din Michigan. Mai intai avem un match-up in conferinta Mid-American intre Central Michigan si Akron. Avem doua formatii care s-au comportat diferit in aceasta prima jumatate a sezonului, din acest motiv si bookmakerii ii considera clar favoriti pe jucatorii gazda.

Valoarea in acest match-up este insa in alta parte. Avem parte de o ofensiva gazda eficienta, insa ritmul oaspetilor o va incetini. Akron prefera sa ruleze mult mingea pe pamant (running game) si astfel sa destabilizeze ritmul adversarului. Este cazul si in acest duel, iar pontul solid e pe puncte sub limita.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Central Michigan – Akron
Pronostic: 
sub 48.5 puncte
Cota: 
1.88 @

Western Michigan – Miami (Oh) ponturi pariuri

Pentru a inchide aceasta analiza m-am orientat catre duelul dintre Western Michigan si Miami (Oh). Avem inca un duel in conferinta Mid-American, cu doua echipe care s-au comportat diferit pana acum. Trupa gazda are multe probleme de efectiv, in timp ce oaspetii au un joc extrem de solid.

Pe asta se bazeaza si cotele acestui duel, favorizandu-i pe oaspeti. Defensiva jucatorilor din Miami este cu mult superioara, si ma bazez ca o sa opreasca un passing game destul de exploziv al adversarilor. Daca mai adaugam si vremea la acest meci (vantul va sufla cu 25-30km/h), atunci under-ul are sens.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Western Michigan – Miami (Oh)
Pronostic: 
sub 53.5 puncte
Cota: 
1.86 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
4 din 5
PROCENTAJ
80%
UNITĂȚI
+318
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: