Irlanda de Nord – Lituania ponturi pariuri 12.11.2021

Scris de Bmg12/11/2021

Grupa C din preliminariile Cupei Mondiale ne propune vineri duelul ultimelor clasate, Irlanda de Nord si Lituania. Favorita este clara, iar echipa gazda are prima sansa la casele de pariuri online. Daca nu stii ce pronostic sa joci, vezi mai jos recomandarea mea si analiza detaliata.

⚽ 1. Irlanda de Nord.

Britanicii nu au aratat nimic pana acum in grupa si sunt penultimii in clasament. Au castigat un singur meci, cel din tur. Au o medie de sub un gol marcat pe partida si cred ca putem face profit cu pariuri Unibet pe reusite putine.

Irlanda de Nord a marcat doar 5 goluri pana acum in grupa, dintre care patru au venit doar in tur. Nu mai are nicio sansa la calificare, asa ca nici ce pierde nu are la acest duel. Vine dupa 2 infrangeri, cu Bulgaria si Elvetia.

Jamal Lewis revine dupa suspendare si va fi in primul 11. Nu sunt anuntate probleme de efectiv importante.

⚽ 2. Lituania.

Vorbim aici despre ultima clasata in grupa, formatie care oricum nu emitea pretentii la calificare. Nu vad ce o poate recomanda vineri, contra unui adversar superior din punct de vedere fizic.

Lituania a pierdut cu Elvetia in ultima etapa, pe teren propriu cu scorul de 0-4. O singura partida a castigat si ea pana acum, contra Bulgariei. Are cea mai slaba aparare si asta ma face sa cred ca putem paria pe gazde la pontul zilei fotbal.

Nu sunt mari probleme de efectiv. Doar Fedor Chernykh nu pare apt 100%, dar este in lot si chiar poate fi fortat din primul minut.

⚽ 3. Irlanda de Nord – Lituania intalniri directe.

Irlandezii au castigat lejer in tur, cu scorul de 4-1. Aceea a fost singura disputa directa din ultimii 18 ani.

⚽ 4. Irlanda de Nord – Lituania echipe probabile.

Irlanda de Nord (3-5-2) : Peacock-Farrell; Cathcart, J Evans, Ballard; Bradley, McCann, Davis, Dallas, Lewis; Washington, Magennis.
Lituania (4-2-3-1) : Setkus; Vaitkunas, Satkus, Girdvainis, D Barauskas; Dapkus, Magelaitis; Novikovas, Chernykh, Lasickas; Dubickas.

⚽ 5. Irlanda de Nord – Lituania cote pariuri.

Foarte mare este cota la Unibet pentru selectia ambele marcheaza, cu o cota de 2.23.
Irlanda de Nord este mare favorita, iar pariul in 1 la pauza se plateste la cota de 1.95.

⚽ 6. Irlanda de Nord – Lituania ponturi pariuri.

Irlanda de Nord – Lituania ponturi pariuri

Contrar cotelor oferite la casele de pariuri, eu joc pe minim 2 reusite in aceasta partida. In tur s-a marcat mult, plus ca vorbim despre ultimele clasate in grupa, formatii care nu au ce apara. Ar trebui sa fie un meci deschis.

Ma bazez pe apararea extrem de modesta a oaspetilor, care pana acum trec de 2 goluri incasate in medie pe meci in grupa. Cu siguranta ca pot lua doua gouri si acum, intr-o deplasare grea.

Totusi, pare greu de crezut sa trecem peste limita maxima a intervalului, din moment ce niciuna dintre aceste echipe nu exceleaza din punct de vedere ofensiv.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Irlanda de Nord – Lituania
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
21 din 32
PROCENTAJ
66%
UNITĂȚI
+626
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: