Lens – Clermont ponturi pariuri 20.04.2024

Scris de CaraCiprian19/04/2024
1
1.42
X
4.75
2
8.00
Lens
Clermont
COTA PONT
3.00

Lens, pretendenta la Europa, vrea cu disperare sa revina la victorie intr-unul din cele mai frumoase meciuri azi, cand va primi pe Stade Bollaert-Delelis pe Clermont, ultima clasata.

Lens

  • Nu traverseaza o perioada tocmai buna. A pierdut 3 din ultimele 4 meciuri din Ligue si este gata sa opreasca acest declin. Totusi, inainte de aceasta serie, a bifat o singura infrangere in 7 runde.
  • In aceasta perioada a acumulat 5 succese si o remiza. In tur, nu a stat la discutii cu Clermont, pe care a invins-o cu 3-0, gratie golurilor reusite de Wahi, Thomasson si Said. In ultima etapa a pierdut in deplasare la echipa lui Ladislau Boloni, Metz cu 2-1.
  • Din ultimele 2 meciuri acasa a acumulat doar un punct, din remiza, 1-1 cu Le Havre. In 8 din ultimele 9 meciuri cu acestia pe teren propriu s-au marcat minimum 2 goluri. 
  • Samed si Cabot nu sunt asteptati sa joace pentru o perioada de timp din cauza accidentarilor lor.

Clermont

  • Este lanterna rosie din prima liga franceza, cu 22 de puncte acumulate dupa 29 de etape. A bifat un singur succes in ultimele 11 runde din Ligue 1. Pare a da semne de revenire, dupa cele 2 remize din ultimele 2 etape: un 1-1 cu Montpellier si tot un 1-1 in capitala contra unui PSG plin de convulsii.
  • Ultimul succes dateaza de acum peste o luna. Pe 17 martie o invingea pe teren propriu pe Le Havre, echipa aflata si ea in subsolul clasamentului. Nu a reusit decat 2 victorii in ultimele 18 meciuri de campionat. A incasat cel putin un gol in 18 din ultimele 20 de etape si in 17 din ultimele 19 deplasari. 
  • Mabrouk, Konate si Gonalons sunt asteptati sa lipseasca la acest meci. Cham este cel mai bun marcator al echipei, cu 5 goluri, iar atacantul spera sa isi mareasca numarul de goluri in acest meci. 

Intalniri directe

Ultimele 5 partide directe au fost castigate fara drept de apel de catre cei de la Lens,

Echipe probabile

lens

22:00

clermont

Samba

Gradit

Danso

Medina

Aguilar

Diouf

El Aynaoui

Frankowski

Sotoca

da Costa

Wahi

echipament bzc

Diaw

Zafane

Matsima

Pelmard

Borges

Keita

Gastien

Boutobba

Cham

Rashani

Virginius

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Peste 5,5 cornere Lens ne ofera o cota de 1.80.

Sotoca sa inscrie oricand are cota de 2.75.

Lens – Clermont ponturi pariuri

Lens este pe locul 6 in Ligue 1 si tinteste o prezenta in cupele europene la finalul sezonului. Deocamdata pe loc de Conference League, oamenii lui Franck Haise spera la mai mult. Doar 6 puncte o despart de locurile de calificare in UEFA Champions League, ocupat de Lille.

Lens are, insa, un meci in plus. „Les Sang et Or” nici nu concep sa se impiedice de ultima clasata, Clermont, trupa care a bifat un singur succes in ultimele 11 runde din Ligue 1.

Pentru meciul de sambata de pe Stade Bollaert-Delelis, anticipez un meci in care Lens se va impune si va si marca suficient pentru acest deziderat. Astfel, pentru un pariu realizabil, victorie Lens si peste 2,5 goluri in meci. Nu cred ca Lens are puterea ofensiva sa inscrie mai mult de 4 goluri in acest meci. In ceea ce priveste numarul de cornere, sunt sigur ca vom avea cel putin 5, insa tot la fel de sigur mizez ca nu se va trece de pragul de 13 cornere.
CaraCiprian
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Lens – Clermont
Pronostic: 
Bet builder: Lens castiga & marcheza Sub 4,5 goluri. Peste 2,5 goluri, Peste 4,5 cornere & Sub 13,5 cornere in meci
Cota: 
3.00 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
4 din 5
PROCENTAJ
80%
UNITĂȚI
+318
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: