Manchester City – Chelsea ponturi pariuri 08.01.2023

Scris de Cristian Lenga07/01/2023
1
1.40
X
4.90
2
7.40
Manchester City
Chelsea
COTA PONT
1.70

Manchester City si Chelsea se intalnesc din nou, duminica, 8 ianuarie, in cel de-al treilea tur al FA Cup. Echipele se intalnesc pentru a treia oara in ultimele doua luni si pentru a doua oara in patru zile.

Meciul se va juca, de aceasta data, pe Etihad Stadium, din Manchester, incepand cu ora 18:30, partida care va fi transmisa de Pro Arena.

Manchester City

  • Ruben Dias ramane in continuare accidentat, iar revenirea lui Aymeric Laporte este si ea pusa sub semnul intrebarii, in ciuda optimismului lui Guardiola.
  • Manchester City probabil va incerca sa roteasca jucatorii si sa isi odihneasca numele mari. Ma astept sa ii vad pe teren pe Kalvin Phillips și Julian Alvarez.
  • Pana la finalul acestui articol vei vedea care este sugestia mea de pariere, precum si argumentele din spatele acesteia, precum si alte ponturi Anglia pentru aceasta partida.

Chelsea

  • Desi Chelsea nu a facut un meci rau, aceasta are probleme in continuare atat cu accidentarile, cat si cu jocul care sufera destul de mult in faza ofensiva.
  • Cu toate acestea, Potter a primit incurajari cu privire la performanta echipei sale in fata campioanei Angliei.
  • Infirmeria lui Chelsea se mareste cu fiecare meci. Mason Mount, Raheem Sterling si Christian Pulisic s-au alaturat si ei, iar albastrii se afla intr-o situatie extrem de delicata in ceea ce priveste banca tehnica.
  • Chelsea nu se poate baza in continuare nici pe Edouard Mendy, Reece James, N'Golo Kante și Armando Broja.
  • De asemenea, nu sunt sanse prea mari nici pentru Wesley Fofana, Ruben Loftus-Cheek sau Ben Chilwell. In aceste conditii, ma astept sa vedem figuri noi in prima echipa.

Intalniri directe

Manchester City a reusit sa invinga in ultimele patru din cinci intalniri directe, iar Chelsea are si ea un succes de partea ei. De remarcat ar fi faptul ca nu a fost depasit pragul de doua goluri in niciun meci mentionat mai sus si niciodata nu au inscris ambele echipe.

Echipe probabile

Manchester City

18:30

chelsea

Ortega

Lewis

Stones

Akanji

Cancelo

Gundogan

Phillips

De Bruyne

Mahrez

Alvarez

Grealish

echipament bzc

Kepa

Azpilicueta

Chalobah

Koulibaly

Cucurella

Jorginho

Zakaria

Chukwuemeka

Ziyech

Havertz

Aubameyang

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

La casa de pariuri Betano Romania, poti miza pe total goluri sub 2.5, care are cota 2.20.

De asemenea, mai poti merge si pe varianta nu inscriu ambele echipe, pentru cota 1.82.

Manchester City – Chelsea ponturi pariuri

Oricat de incurajatoare a fost performanta lui Chelsea, in urma cu cateva zile, acestia parca sunt urmariti de ghinion si de probleme tot mai mari produse de accidentari, de forma slaba in care se afla, precum si de lipsa sau numaru mic de goluri atunci cand joaca in deplasare.

Guardiola, in schimb, are multe optiuni la indemana si chiar si banca de rezerva arata mai bine decat echipa cu care Chelsea se poate lauda in acest moment. Accidentarilor cu care se confrunta albastrii nu fac altceva decat sa ofere lui City o mare oportunitate aici.

Guardiola ia in serios chiar si astfel de competitii si profita atunci cand simte ca adversarul este in corzi. Manchester ar trebui sa nu aiba niciun fel de probleme in a merge in turul al patrulea al FA Cup.

Astfel, o sa mizez pe faptul ca City nu pierde aceasta partida, dar pentru ca ma astept la o rotatie si din partea cetatenilor, probabil Haaland nu se va afla in primul 11, nu cred ca vom avea mai mult de trei goluri pe taleba de marcaj.
Manchester City – Chelsea
Pronostic: 
1X & sub 3.5 goluri
Cota: 
1.70 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
42 din 80
PROCENTAJ
53%
UNITĂȚI
+728
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: