Marseille – Benfica ponturi pariuri 18.04.2024

Scris de CaraCiprian17/04/2024
1
2.40
X
3.50
2
2.80
Marseille
Benfica
COTA PONT
2.45

Marseille – Benfica se vor intalni in returul sferturilor de finala ale Europa League, joi seara, de la ora 22.00, pe Velodrome. ,,Lusitanii" au avantajul unui gol, in urma meciului de pe teren propriu, din urma cu o saptamana.

Marseille

  • Nu a jucat in campionat, dupa infrangerea din turul de la Lisabona. Astfel, Jean-Louis Gasset a avut timp la dispozitie exclusiv pentru a pregati mansa secunda cu Benfica. Doar PSG a reusit sa se impuna pe Velodrome in stagiunea 2023-2024. Dar, de data aceasta, echipa din capitala Portugaliei nu are nevoie de victorie. Un rezultat de egalitate i-ar fi suficient.
  • Punctul forte din acest sezon l-au reprezentat meciurile de pe teren propriu. Acolo unde, la ultimul meci european, s-a impus cu scorul de 4-0 in fata celor de la Villarreal.
  • Totusi, putin probabil ca acest lucru sa se repete si cu Benfica, mai ales ca acestia continua sa aiba ma mulți accidentati pentru meciul de joi seara. Este vorba despre Clauss, Nadir, Ngapandouetnbu, Onana, Rongier si Ruiz.

Benfica

  • Se afla momentan pe locul al 2 lea in campionat. Are 4 puncte mai putine decat Sporting Lisabona, insa si un meci mai mult disputat. Mai are 5 meciuri de disputat in campionat. Si maximum 4 in Europa League, daca va ajunge pana in finala competitiei.
  • Locul 2 este ca si asigurat in intrecerea interna. In Cupa Portugaliei, a fost eliminata in semifinale de Sporting. Acestia sa avanseze mai departe joi reprezinta unul dintre cele mai bune pronosticuri Europa League.
  • Spre deosebire de Marseille, acestia au jucat in campionat, la sfarsitul saptamanii trecute, dar a odihnit mai multi jucatori pe care, in mod normal, ii vor regasi in formula de start de pe Velodrome. A fost un succes cu scorul de 3-0, tot pe teren propriu, cu Moreirense. Kokcu, Araujo si Rollheiser au fost cei 3 marcatori.
  • Nu are niciun jucator indisponibil pentru returul de pe Velodrome. 

Intalniri directe

In turul din Portugalia, Benfica s-a impus cu scorul de 2-1, rezultat ce mentine suspansul pentru mansa a 2 a de pe Velodrome. Gazdele deschideau scorul dupa aproximativ un sfert de ora de la fluierul de start prin golul pe care il reusise Rafa Silva. Pe fondul dominarii, ,,lusitanii" au mai marcat inca o data, in partea a 2 a, prin Di Maria. Meciul a fost relansat de reusita lui Augbameyang din minutul 67. Astfel s-a stabilit scorul final.

Echipe probabile

marseille

22:00

benfica

Lopez

Mbemba

Balerdi

Gigot

Merlin

Luis Henrique

Veretout

Kondogbia

Harit

Aubameyang

Ounahi

echipament bzc

Soares

Bah

Araujo

Morato

Carreras

Neves

Joao Mario

Neres

Rafa Silva

Di Maria

Tengstedt

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Benfica la Sub 1,5 goluri ne ofera o cota de 1.60.

Marseille sa adune mai multe cornere decat Benfica are cota de 1.57.

Marseille – Benfica ponturi pariuri

Marseille este nevoita sa preia controlul si sa atace, dupa rezultatul din tur. Cu atat mai mult acum, din postura de gazda, pentru ca va avea in spate un stadion cu peste 60.000 de suporteri. Se va expune, iar Benfica este o echipa care poate da cu usurinta lovitura pe contraatac.

Pe final de meci ar putea aparea si oboseala in special in tabara lui Marseille, careia ii lipsesc mai multi jucatori importanti.

Ultimele 4 meciuri in care a fost implicata Benfica s-au incheiat cu un total de cel putin 3 goluri.

5 din utimele 6 meciuri directe s-au incheiat cu cel putin un gol marcat de ambele echipe. In partida tur am avut un singur cartonas primit de David Neres de la Benfica.

Pronosticul meu este ca ambele echipe vor inscrie si in meci vom avea cel putin 3 goluri. In plus cred ca vor fi minim 6 cornere, insa cu siguranta nu vom vedea mai mult de 8 cartonase in meci.
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Marseille – Benfica
Pronostic: 
Bet builder: Ambele echipe marcheaza & Peste 2,5 goluri.. Peste 5,5 cornere & Sub 8,5 cartonase in meci.
Cota: 
2.45 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
42 din 80
PROCENTAJ
53%
UNITĂȚI
+728
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: