Monza – Atalanta ponturi pariuri 21.04.2024

Scris de CaraCiprian21/04/2024
1
4.00
X
3.80
2
1.90
Monza
Atalanta
COTA PONT
2.90

Etapa cu numarul 33 de fotbal Italia Serie A vine cu duelul din nord dintre Monza – Atalanta.

Meciul se joaca duminica, 21 aprilie, de la ora 21:45. Partida poate fi urmarita in direct pe canalele Digi Sport 4, Prima Sport 4 si Orange Sport.

Monza

  • Reconfirma sezonul trecut reusit printr-o noua stagiune de forta. Băieții lui Raffaele Palladino ocupa un linistit loc 11. Pe final de sezon, este mai degraba un arbitru pentru adversarii intalniti.
  • Daca se respecta calculul hartiei pe modelul ultimelor etape, nu poate spera la prea mult din intalnirea cu Atalanta. In ultima vreme, a batut doar din postura de favorita.
  • Baietii lui Palladino nu s-au descurcat grozav nici acasa in ultima vreme. Au 2 infrangeri in precedentele 3 partide disputate pe teren propriu, primind de fiecare data 4 goluri (1-4 cu Roma si 2-4 cu Napoli).
  • Problemele de lot explica intr-o oarecare masura rezultatele recente. Si in acest weekend vor lipsi D'Ambrosio, Machin, Bettella, Caprari si Vignato, accidentati, precum si Akpa Akpro, suspendat.

Atalanta

  • A dat lovitura pe plan european odata cu eliminarea celor de la Liverpool. Semifinalele Europa League sunt o adevarata performanta pentru echipa lui Gasperini, formatie ce nu cu mult timp in urma ajungea chiar si in fazele superioare ale Champions League. 
  • In campionat, este pe locul 6, la 4 puncte in spatele Romei lui De Rossi. Din urma ataca Lazio si Napoli.
  • Actuala situatie se explica prin faptul ca, in ultimele 7 meciuri de campionat, formatia ,,nerazzurra" a castigat o singura data: 3-0 cu Napoli, in deplasare. In rest, 3 remize si 3 infrangeri. Nimic nu explică mai bine inconstanta baietilor lui Gasperini decat egalul din runda precedentă, 2-2 cu Verona, acasa, dupa ce ,,La Dea” conducea cu 2-0 in minutul 18.
  • 2 absente vor avea in defensiva, Scalvini si Kolasinac nu vor juca, fiind accidentati.

Intalniri directe

In ultimele 3 partide directe disputate, de fiecare data Atalanta s-a impus si chiar a reusit sa castige meciurile la minim 2 goluri diferenta.

Echipe probabile

monza

21:45

atalanta

Di Gregorio

Carboni

Mari

Izzo

Birindelli

Bondo

Gagliardini

Zerbin

Pessina

Colpani

Djuric

echipament bzc

Carnesecchi

Toloi

Djimsiti

Hien

Holm

Pasalic

Ederson

Ruggeri

Koopmeiners

de Ketelaere

Scamacca

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Atalanta sa fie peste Monza din punct de vedere al cornerelor ne ofera o cota foarte buna de 1.72 la Superbet.

Monza – Atalanta ponturi pariuri

In precedentele 3 dueluri directe din Serie A, Atalanta a castigat de fiecare data si a marcat in total 10 goluri, fata de cele doar 2 reusite de ,,biancorossi\”. In tur, la Bergamo, a fost 3-0 pentru ”La Dea”, partida in care Scamacca a inscris de 2 ori.

Atalanta are 3 infrangeri in ultimele 11 partide disputate pe teren strain. In meciul de duminica merg pe mana lor ca vor scoate cel putin un rezultat de egalitate.

In cele 3 meciuri recente disputate intre cele 2 s-au marcat foarte multe goluri, de aceea mizez ca si in acest meci vom vedea cel putin 3 goluri inscrise. In acest interval de 3 meciuri intre cele 2 si media de cornere a fost destul de ridicata. Media fiind de peste 9 cornere pe meci. De aceea am ales sa plusez la pronosticul meu si pe faptul ca vom avea cel putin 6 cornere, insa nu cred ca se va depasi pragul de 14 cornere in meci.
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Monza – Atalanta
Pronostic: 
Bet builder: Atalanta castiga sau face egal. Peste 2,5 goluri, Peste 5,5 cornere & Sub 14,5 cornere in meci.
Cota: 
2.90 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
4 din 5
PROCENTAJ
80%
UNITĂȚI
+235
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: