Newcastle – Manchester City ponturi pariuri 28.06.2020

Scris de Red28/06/2020

Practic cele 2 formatii au incheiat sezonul in Premier League si ma astept ca ambele sa fie foarte focusate pe acest trofeu. Consider ca diferenta de valoare va face diferenta in aceasta intalnire si o sa combin rezultatul final cu un interval de goluri. Vezi mai jos recomandarea mea.

Newcastle Manchester City Cote Pariuri 28062020

⚽ 1. Newcastle

Dupa cum spuneam, nu mai are pentru ce sa traga in Premier League, fiind departe de zona retrogradarii si toata atentia va fi pe cupa.

1.93 este cota pentru ca City sa se impuna fara sa primeasca gol.

Pe teren propriu se descurca foarte bine, fiind neinvinsa in ultimele 5 partide, iar in 4 dintre acestea nu a primit gol.

Jetro Wilems este accidentat si nu va face parte din lot. De asemenea, Christian Atsu, Sean Longstaff, Isaac Hayden, Ciaran Clark, Matthew Longstaff si Matt Ritchie sunt incerti.

⚽ 2. Manchester City

Vine dupa infrangerea din deplasarea de la Chelsea, de altfel, acesta fiind meciul care a incoronat-o pe Liverpool drept campioana. Nu are cum sa mai piarda locul 2, de aceea toata atentia va fi pe acest trofeu.

1.99 este cota pentru peste 3.25 goluri asiatice.

A reusit sa se impuna in 3 din ultimele 5 deplasari, printre care si partida din turul anterior din cupa de la Sheffield Wed, victorie 1-0.

Sergio Aguero este accidentat si Fernandinho suspendat. De asemenea, Joao Cancelo, Phil Foden, John Stones si Eric Garcia sunt incerti.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori si Cetatenii stau mai bine la acest captiol, cel putin in ultimii ani. In ultima partida a fost 2-2 la Newcastle.

⚽ 4. Newcastle – Manchester City echipe probabile:

Newcastle (4-4-1-1): Darlow – Rose, Fernandez, Lascelles, Manquillo – Saint-Maximin, Bentaleb, Shelvey, Lazaro – Almiron – Joelinton.

Manchester City (4-3-3): Bravo – Cancelo, Otamendi, Garcia, Zinchenko – Silva, Rodrigo, Silva – Foden, Jesus, Sane.

⚽ 5. Newcastle – Manchester City cote pariuri

Newcastle Manchester City Cote Pariuri

⚽ 6. Newcastle – Manchester City ponturi pariuri

Newcastle – Manchester City ponturi pariuri

Dupa cum spuneam si la inceput, ambele formatii au incheiat socotelile cu Premier League-ul pentru acest sezon si toata atentia va fi atintita pe acest trofeu.
In acest caz, consider ca diferenta va fi facuta de valoarea celor 2 loturi si nu cred ca se pune problema in ce parte inclina blanta, Guardiola fiind obligat sa adauge inca un trofeu in vitrina clubului.
Manchester City a reusit sa inscrie cel putin 2 goluri in fiecare din ultimele 4 meciuri directe si asta cred ca se va intampla si acum, iar pe Newcastle nu o vad capabila de acest lucru.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Newcastle – Manchester City
Pronostic: 
2 si 2-5 goluri
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
33 din 65
PROCENTAJ
51%
UNITĂȚI
+639
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: