Norvegia – Slovacia ponturi pariuri 26.03.2024

Scris de Zamfi25/03/2024
1
1.56
X
4.10
2
6.20
Norvegia
Slovacia
COTA PONT
1.50

Marti seara de la ora 20:00 pe ”Ullevaal Stadion” din Oslo, va avea loc intalnirea dintre selectionatele Norvegiei si Slovaciei. 

Norvegia

  • Selectionata norvegiana vine dupa o infrangere 1-2 acasa cu Cehia. Desi au deschis scorul, nordicii au cedat pana la final, primind gol in min. 85.
  • Acesta a fost primul joc dupa calificarile Euro, acolo unde Norvegia a consemnat o noua ratare, terminand grupa pe locul 3. Spania si Scotia au ocupat primele doua locuri. 
  • Norvegia va mai juca doua amicale in iunie, cu Kosovo si Danemarca, apoi va face parte din grupa a treia a Ligii B din Liga Natiunilor, alaturi de Slovenia, Kazakhstan si Austria.
  • Haaland si Odegaard au fost titulari cu Cehia si probabil vor fi titulari si de aceasta data. Nu se stie cate minute vor juca, avand in vedere ca in weekend, City intalneste Arsenal.

Slovacia

  • Selectionata de la Bratislava a pierdut 0-2 in amicalul disputat in urma cu cateva zile, acasa cu Austria.
  • Slovacii veneau dupa patru victorii consecutive, fapt ce le-au adus si calificarea la Euro, terminand pe locul secund intr-o grupa castigata categoric de Portugalia. 
  • Slovacia nu are nume sonore in primul 11, fiind o echipa mai mult de contraatac. De asemenea, detine o organizare buna in defensiva, avand jucatori solizi. Sa precizam ca la Euro, Slovacia va juca in grupa cu Romania.
  • Pentru acest meci, nu sunt probleme de lot, astfel ca am putea vedea acelasi 11 din meciul cu Austria.

Intalniri directe

Norvegia si Slovacia s-au intalnit in urma cu doi ani, tot intr-o partida amicala, castigata de nordici cu 2-0, marcatori Haaland si Odegaard. Gol marcat de unul dintre cei doi ar putea reprezenta cota 2 pentru aceasta zi.

Echipe probabile

norvegia

20:00

 slovacia


Nyland

 Ajer

 Hanche-Olsen

 Ostigard

Bjorkan

Odegaard

Thorstvedt

Berge

Bobb

Haaland

Elyounoussi


echipament bzc


Dubravka

Pekarik

Gyomber

Obert

Hanke

Kucka

 Benes

Hrosovsky

Duris

Bozenik

Mak


00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

In oferta celor de la Fortuna, gasim o cota de 1.97 pentru selectia peste 2.5 goluri, Ambele marcheaza ne aduce o cota de 1.98.

Norvegia – Slovacia ponturi pariuri

Se anunta un duel interesant, intre doua selectionate puternice din punct de vedere fizic. Norvegia arata mai bine pe hartie, insa Slovacii sunt echipa care s-au calificat la Euro..

Remarcam faptul ca Slovacia nu a facut un joc prea bun in ultimul amical si avand in vedere ca se joaca in Norvegia ne asteptam la o dominare a gazdelor.

Cred totusi ca si slovacii vor veni sa castige, fiind o selectionata de Euro. Are un stil de joc bazat pe contraatac si ii poate surprinde pe norvegieni.

Consider ca vom acea multe cornere in acest duel, fiind una dintre variantele de luat in seama pentru un joc de acest nivel. Cele doua reprezentative se bazeaza mult pe acest gen de faze fixe.
Zamfi
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Norvegia – Slovacia
Pronostic: 
Peste 7.5 cornere
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
21 din 32
PROCENTAJ
66%
UNITĂȚI
+626
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: